Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

52/2018 Az év utolsó hete

Karácsony és szilveszter között mi más történhetett volna velünk, mint ami mindenki mással: jártuk a családot, karácsonyoztunk, ajándékokat bontogattunk, unokatesókkal múlattuk az időt, és ipari mennyiségű Legót halmoztunk fel. Ezért is fordulhatott elő, hogy mindeközben észre sem vettem, hogy majdnem elfelejtettem az idei utolsó posztot a fotóblogba.

93550-1546344339-afd7302cb57123fda055741ffc8bef86.jpg

Ezúttal a fiúk vannak a képen, ahogy épp egy újabb Legót állítanak össze. Már kirázzák a kisujjukból, hiszen nem ma kezdték (Lőrinc 3 évesen kapta az első készletet, ami 8 évesnek való volt). Az ünnepek alatt napi hármat raknak össze, aztán kezdődik a nyavalygás, hogy még melyiket szeretnék. Nem is értem, mi értelme ennek így, hiszen összerakják, aztán nem is játszanak vele...

Na mindegy. Szóval nálunk ilyen nyugisan, betegen, aztán lábadozva telt a két ünnep köze. Remélem, nálatok is minden jól ment!
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Nálunk is Lego volt az ajándék, kívánságra. Fél napot ellegóztunk, Panna (6) többször is kifejtette, milyen csudajó móka (szó szerint idéztem;)). Az ünnepek szokásosan teltek, apám egészségi állapota miatt most kevesebb szóvá tett dologgal. Nem mondom, hogy nem ad aggodalomra okot ez...
Szilveszteri buliba csak asszony ment (állítólag melózott, hát bizonyos infók szerint ez nem egészen így volt, a bizonyítékot letörölte mielőtt elmenthették volna), én meg a gyerekekkel egy ágyban 30 cm helyen, egy korty pia nélkül. Lesz ez még így se:mad:
 
Utoljára módosítva:
Nálunk idén volt az első alkalom, hogy a gyerekek is kibírták éjfélig, sőt, éjjel egykor fektettük le őket. Lenke most 4, Lőrinc 6 éves. Már du. 5-kor elkezdtük a "bulit" mondván, hogy 8-kor úgyis lefekszenek. Én a nagy ijedtségre benyomtam egy Jagert hirtelen, aztán 8-kor indítványoztam, hogy bontsuk fel a pezsgőt, mert úgysem fogunk éjfélkor koccintani. A vége az lett, hogy én éjfélig megittam 1 üveg BB édeset, a többiek 3-an egy meggyes gyerekpezsgőt. Éjfélkor meg kólával koccintottnk, mert nem volt más. :D A Retro rádióra buliztunk a teraszon négyesben. Jó volt nagyon.
 
Az asszony napokkal előtte elvitte a kiszemelt pezsgőt, amit ÉN kaptam a cégemtől. Megitták a melóhelyén (komoly cég ez a rendőrség nem?). Mivel pénz az nem maradt, semmivel se koccintottunk. Jázikám (8) persze fölébredt az idióta durrogtatásra (nagyon félős), és verte izomból a párnába a fejét, győztem lenyugtatni. Aztán nem bírtam visszaaludni, így kialvatlanabb voltam, mint asszony, aki reggel fél 6-kor jött haza.
Az azért jó volt, hogy elalvás előtt a gyerekek addig olvastattak velem meséket, amíg már meg se tudtam szólalni a rekedtségtől;):)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,044
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére