Van az a pont, amikor túl a klasszikus beigliken az ember megunja a fahéjas-almás, diós-fügés, diós-rumos, mogyorókrémes, raffaellós, mandulás és egyéb beiglik alkotását. Már tegnap is kacérkodtam a pacalos beigli gondolatával, aztán ma kiderült, hogy elfogyott a tészta mennyiséghez rendelt bélés, és ott álltam nagyon bután két rúdnyi tészta felett.
Hát csapjunk is a lecsóba, van még tarja meg sajt, beleraktam azt.
Egész jó lett. De a tésztát jövőre ennek kicsit sósabbra csinálom, úgy lesz az igazi
[photo=medium]89546[/photo]
[photo=medium]89547[/photo]
Hát csapjunk is a lecsóba, van még tarja meg sajt, beleraktam azt.
Egész jó lett. De a tésztát jövőre ennek kicsit sósabbra csinálom, úgy lesz az igazi
[photo=medium]89546[/photo]
[photo=medium]89547[/photo]