Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

49/2018 Az 50 az új 20

A héten végre engem is elért a családokon átívelő takonykór úgyhogy szerda óta próbáltam kikúrálni magam inkább kevesebb sikerrel. Azért annyira sikerült összeszednem magam, hogy az egyik kedves motoros cimboránk 50. születésnapját megünnepeljük.

93507-1544446243-4aa1fb897b563cfcd2fed511c2beb3e6.jpg

Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor buliztam, mióta megvannak a gyerekek... az egyik egy esküvő volt, amire bébiszittert hívtunk, majd fizetéskor megállapítottuk, hogy max. évente egyszer fér bele, hogy ketten együtt menjünk el bulizni. Na azóta lehet, hogy nem is voltunk többet.

Most a sógornőmön volt a sor, hogy pesztrálja a gyerekeinket, amíg mi kirúgunk a hámból - bár hozzáteszem nekem az egyik motivációm az volt, hogy majd a Jägermeister megteszi a hatását és elűzi ezt a köhögős-taknyos vírust.

Ottalvós buli volt, volt, aki bőrönddel érkezett. Nálam csak egy hátizsák volt pizsamával meg fogkefével, meg hálózsák, de arra nem volt szükség végül,mert volt ágynemű a vendégházban.

Elmerengtem, hogy régen, mikor ezekkel az arcokkal megismerkedtünk és együtt buliztunk, hányszor volt nálam bármi cucc... na jó, ha motorral mentünk valami találkozóra, legfejebb akkor vittünk magunkkal hálózsákot meg fogkefét, de pizsamát akkor sem. Gyakran a hálózsák sem került elő végül és néha még a cipőnket sem vettük le alváshoz... fiatalság, bolondság. :D

Hiába na, megöregedtünk. Azért így is sikerült hajnali háromig táncolni. Már nagyon kellett ez.
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Nekem is nagyon hiányoznak a régi alkalmak. Szerettem volna életem végéig olyan életet élni. Rosszul döntöttem, és most nem tudok kiszállni. Ugyan sok szép élménnyel gazdagítanak a gyerekek, de ugyanakkor tudom, hogy sokkal jobb anyát érdemeltek volna - és sokkal jobb apát... a magam részéről azért igyekszem minden tőlem telhetőt (azt a keveset) megtenni, de bánt, hogy nem tudok annyit, és főleg OLYAT adni nekik, amilyet megérdemelnének. És a legszarabb az egészben, hogy tehetetlen vagyok...
Annyi dolgom van mostanában, hogy ide is alig tudok benézni, a gyerekekkel is alig tudok lenni, pedig tél van, nem kell már a kertet kapálni, és fater is van annyira jól hála Istennek meg egy-két dokinak, hogy el tudja látni a ház körüli férfias dolgokat. De az épülő vasaimra már több mint egy hónapja nincs időm, pedig azoknak az lenne a dolga, hogy fenntartsák az illúzió reményét... meg hogy néha egy kicsit tudjam jól érezni magam... tulajdonképpen elmehetnék bulizni, ha lenne miből, mikor, meg nem üvöltözne szerencsétlen szívbeteg anyámmal fater utána, meg nem idegbetegeskedne a gyerekekkel a drága feleségem utána (jó esetben) napokig. Nyáron el akartam menni Győrbe, kivenni "otthonról" egy hét szabit, és irány a Babetta chopperrel a haverok. Talán 2-3 év múlva lesz rá alkalom... addig meg kikapcsolódok éjjel, amikor a többiek már alszanak... jó lenne ilyenkor leinni magamat, nagyon sokszor lenne kedvem hozzá. De az enyém az egyetlen használható jogsi a házban, 24 órás ügyelet... Tényleg jó lenne kiengedni a gőzt, még akkor is, ha fél perc alatt újratermelődne... jó lenne találkozni végre Veletek is... csak hát ugye a megkerülhetetlen következmények...
 
Jjjja, remélem a táblát nem úgy "vettétek kölcsön"! Arra vigyázzatok, több százezres bünti!
 
Táblát lehet venni hivatalos úton. Táblabolt.eu vagy ilyesmi. Ezt nem mi vettük azért nem emlékszem.

Hétvégén a férjem is képes volt azt mondani, hogy ha előre mondták volna neki, hogy milyen a házasság, soha nem nősül meg. Annyira kedves. Amúgy ez már a második neki, szóval azért némi elképzelés lehetett előtte is.

Mit is mondhatnék neked megint.

Hallgass Gunaghriát! Több ismerősömnek segített:
https://www.youtube.com/channel/UCoBUWh_Bl95ftwbqe_1h0XQ

A férjemnek is megmutattam.
Azóta azt emlegeti, hogy Gunaghria azt mondta az egyik előadásban, hogy az az alapvető konfliktushelyzet a nők meg a férfiak között, hogy a nők azt remélik, hogy a férfiak meg fognak változni a házasság után, a férfiak meg azt, hogy a nők nem. Erre a férfiak nem változnak meg a nők meg igen. :eek:

Nekem meg most az Anamé segít. Egy ránézést ő is megér.
https://www.youtube.com/channel/UCnUsB4Fzp8vkiF3Gy7paAlA

A megoldás odabenn van. Ne keresgélj külső okokat. Az, hogy mások hogy viszonyulnak hozzád, az attól függ, hogy te hogy viszonyulsz magadhoz. Ha megtalálod a belső békédet, akkor kívül is béke lesz. Hidd el, saját tapasztalat!
 
Én anno mindig csak soförnek voltam alkalmazva a buliknál mivel abszolút nem iszok alkoholt, igaz sose kellett hazasietnem sem mert úgy alakult , hogy nincs gyerekem, és valószínűleg már nemis lesz..... véleményem szerint minden okkal történik, lehet hogy előző életemben volt egy rakás gyerekem és ebben az életben pihenem ki a fáradalmakat:)))
 
Az ilyen erőteljesen fizetett pénzes szellemi segítőktől én mindig fázok... Anamé körül van pár károsult, aki szeretné beperelni. Óvatosan az önjelölt gurukkal.
 
Vidék, csak igyekezz ELÉG JÓ APA lenni. Ne szakadj bele. Tökéletes a Jóisten. ;-)
 
Utoljára módosítva:
"önjelölt guru" Éppen ma jött hozzám egy lány a suliból, segítséget kért. Bonyesz szerelmi ügye van. Egy hónapja a lányom iskolapszichológusa előtt elbőgtem magam, amikor arról meséltem, mások gyerekeinek mennyit tudok segíteni, a sajátokkal meg nem bírok:((

Mina olyan jó dolgokat tudsz írni. Kár, hogy ennyi szarságot kellett átélned ehhez...

NaNa, az, hogy másodszor is megnősült, és Téged választott, és sztem még el se akar válni, mindenesetre bíztató. ;)
 
Ha minden igaz, most már talán lesz időm megnézni, amiket ajánlottál NaNa. Megvan a szakoktató továbbképzést lezáró vizsgám (40/40), szombaton disznót vágunk, aztán vasárnap dolgozatjavítás után, ha a zasszony alszik már;)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,365
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére