Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

41/2018 Csapatépítő motorozás

Egész nyáron tervezgettük, hogy majd motorozunk egyet együtt végre így tizenévnyi közös munka után, de valahogy nem akart összejönni. Amikor már senki nem nyaralt, és már a betegségekből is kilábaltunk felváltva, akkor jött a hideg. Nem egyszerű időpontot egyeztetni...

93003-1539613604-8e8cf3f83ac05ef0eba97d04e1f66f01.jpg

Aztán a hét elején hívtak, hogy lenne egy tesztmotor és vigyem el pár napra, de a gyerekek mellett örülök, ha napközben pár órát tudok motorozni... És akkor eszembe jutott @Alien , hogy hátha majd most. És csodák csodája, így hogy egy nappal korábban szóltam, ő is épp szabaddá tudta magát tenni szerdára.

Így aztán megtört a jég. Végre motoroztunk együtt.

Az időjárás ideális volt, de azért kellene még néhány alkalom, hogy összeszokjunk. Na majd legközelebb újra próbálkozunk. :cool:

(A tesztmotorról itt vannak képek, mert ezen pont nem látszik. :D)
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Úgy legyen. Régebben én is sokkal spontánabb voltam. Aztán jöttek a gyerekek. :D
Most épp az egyiket viszem 4-re iskolaelőkészítőre, aztán a másikat fél ötre balettre, után megyek az egyikért 5-re a másikért 1/4 6-ra. Vicces lesz.
 
Én is jobban szeretem az óvodai különórákat, de Lenke még kicsi, minden csak 5 éves kortól kezdődik. Viszont már nem bírunk vele, le kell fárasztani. És még a gyerekkórus is esélyes, mert egész nap énekel, de attól még mozogni is kell.
Igazi táncos-komikus lesz. :D
 
Pannát 3,5 évesen ovistáncra irattuk. Döbbenet tehetség! Ez a kis szaros úgy elleste a beállásokat meg a mozdulatokat a tanárnőtől, hogy kerek-perec közöltem vele, ha ezeket 10 év múlva használja, géppuskával nem tudom leszedni majd a fiúkat róla:eek:
Valami egyébként nem tetszhetett az anyukáknak, de csak az anyukáknak, mert már nem hívják ovikba órát tartani azt a tanárnőt. Néha összefutok vele, kérdezi mindig Pannát, hiszen nagyon tehetséges, de képtelenek vagyunk behordani a városba a különórákra, se időben, se anyagilag nem oldható meg. És akkor itt van a "Nagyok játéka" blogbejegyzésben tett utalás! Szegény hiába tehetséges, ha a szülők csórók...:((

Egyébként ki tud valami szakkört arra, ha reggel fölkeléskor bekapcsol a dumagép és este elalvásig nem áll le? (Panna);):D:D
 
Na egyébként jól szétoffoltuk a blogot!:confused:

Úgy néz ki, tavaszra már lesz mivel gurulni, ha 50-es, akkor is. Sőt, ha úgy sikerül, ahogy szeretném, akkor valamelyiket majd szeretném szerepeltetni egy nagyobb, ilyen célú kiállításon. Hogy milyen ürüggyel lépek majd le, nem tudom, de csak meg tudom oldani;)akkor találkozhatunk, sőt, ha lesz türelmetek hozzánk, gurulhatunk is egy közöset, csak hát előbb még kész kéne legyek:Drajta vagyok, Sárával egész elfogadhatóan haladok:ok:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,029
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére