Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Nem egészen

Amikor azt írtam, több helyen is, hogy "majd ha elhárulnak az akadályok", "majd ha megszűnnek a zavaró tényezők", akkor nem egészen erre gondoltam.

Apám vasárnapra virradó éjjel stroke-ot kapott. Túlélte, de a mozgása nehéz, érthetetlen a beszéde, egyszerű szavak nem jutnak eszébe.

Nemcsak arról van szó, hogy át kell vennem mindent, hirtelen, amire be se akart tanítani, hanem hogy amíg haza nem küldik, gyorsanhamar megcsinálni mindent, amit nem akarok a jelenlétében. Egyrészt hogy ne húzza föl magát fölöslegesen (ha látja, úgyis föl fogja, tehát nem kell látnia), ne legyek megint a legnagyobb balf.sznak elordítva, akit valaha a hátán hordott Európa, másrészt csinálhassam rendesen, ahogy én látom jónak. Pl. kerítésfestés, aminek azért nem álltam neki, mert tudom, hogy ahogy ő akarta, az úgy nem jó. Hiába mondják, hogy ez most a megbocsátás ideje, nem haragszom. De azért rosszat se akarok magamnak. Persze neki se akartam, de ez most már mindegy is.

Persze fülembe súgott a kisördög, itt az alkalom, hozd haza az épülő vasakat, szard már le a többit, vedd végre előre magadat is egyszer. De meg akarom mutatni egy kicsit neki is, de magamnak is, hogy mégis egy leheletnyit többet érek annál, mint amennyire tart(anak). Meg ugye a mezőgazdaságban hatályvesztő határidők vannak.

Szóval ez van, boszikat kérem egy kis közreműködésre, hogy felépülhessen, és főleg, hogy az osztály után rögtön kezdhesse a rehabot (időt kell nyernem). Előre is köszönöm.:flover:

Hozzászólások

Stroke után nincs ordibálás jó évig pláne ha a beszéd is nehézkes neki... Az égiek tudják kitől miért mit vesznek el. Kb egy- másfél év az átlag rehabilitációs folyamat, van akinél több.
 
Utoljára módosítva:
Köszönöm a bíztató szavakat. A zárójelentés alapján sokkal jobban van, mint az látszik:(úgyhogy rögtön haza is vágták a kórházból, 3 nap után. (Kedves Boszik, nem egészen erre gondoltam, hanem hogy vegyék csak föl rehabra és maradjon szépen 3-4 hétig, hogy nyugodtan dolgozhassak!) Még szerencse, hogy végül nem vittem semmi motoros cuccot "haza". Rehabra persze nincs hely, be kellene hordani, de "mi a lóf.sznak", úgyhogy már néha jól van, mert újra fölöslegesen idegeskedik. Persze a lépcső meg a beszéd még nem megy. De nem tud elülni a valagán. Nehéz időszak jön.
A motorok folytatására még mindig nincs igazi jó hely, idő meg pénz meg pláne nem. Nem tudom, van-e értelme folytatni, vagy vigyem az egész rakás romot a MÉH-telepre (3 év munkája, befektetett pénze):eek:
 
El tudtuk imádkozni rehabra a múlt héten (a körzeti doki fölhasználta a kapcsolatait, hogy bejuttassa, nagyon rendes ember), tudtunk nélküle fűrészelni (biztos hogy ellöködött volna a gép mellől, ami az állapotát figyelembe véve nem lett volna jó). Érdekes, lehet kapkodás, idegeskedés, ordítozás, lebalf.szozás nélkül dolgozni. Reggel fejlámpával kezdek, este fejlámpával fejezem be a melót. Mindegy, bírni kell:p azért már kicsit jobban van:)
 
Na ez a gáz, amikor eljut az ember arra a pontra valakivel kapcsolatban, hogy jobban mennek a jelenléte nélkül a dolgok. Sokan ezt a pontot nem értik meg, mert vannak olyan mázlisták, hogy a szüleik normálisak. Az ilyen normális szülőkkel rendelkező, és baromságot fel nem tételezők miatt basztam el anyámra 10 évet a felnőtt életemből, hogy "dehátazanyukád" meg "biztosanjótakarazértcsináljapróbáldmegérteni", mert persze te vagy a hálátlan geci, ha nem takarodsz úgy a picsába, ahogy anyád arra egyébként is már felszólított...
Bocs, kibuggyant a szar, de hát na. Ha valaki egy kötekedő elviselhetetlen geci, az egy elviselhetetlen kötekedő geci, akkor is, ha az egyik kellemesebb éjszakájából lett egy gyerek. Annak nem kötelessége tűrnie élete végéig a bunkógecit. Ez az én véleményem, mert nekem sokkal jobb a női felmenőjű privát kötekedő gecim nélkül.
 
Utoljára módosítva:
:ok::love:
Namosthátezúgyvannálunk, hogy sokkal több a meló, az ellenőrzés megvan most is, csak nem tud segíteni és így leordítani se. Egyik részről könnyebb, másikról nehezebb:heureka:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vidék
Olvasás
768
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vidék további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére