Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

35/2018 Rosie és az ő pici pónija

Horvátországi nyaralásunk utolsó éjszakáját Rovinjban töltöttük. Viszonylag nehezen találtunk szállást, mert egyik tulajdonos sem akart egy éjszaka áráért takarítani. Végül azért mégis szerencsével jártunk - egy igazi hippy családnál egy nagyon szép, rusztikus kis appartmant kaptunk 19 000 Ft-ért.

92609-1535620122-e17dc6d1a313d0020fc31636017a0f96.jpg

Mikor a tulajdonos, Rosie (nem tudom, hogy írja a nevét horvátul) meglátta a vállamon a harley-davidsonos táskát, felcsillant a szeme, és már mondta is, hogy ő is motoros, neki egy kis Yamaha Viragoja van, a férjének, Sandronak pedig egy Kawasaki Vulkánja. Persze ezek mellett még vagy két robogó is volt a garázsukban.

Szóval ezt nem hagyhattam ki, előbányásztuk a pici pónit (ő mondta így, Rosise and the My Little Pony) és csináltunk egy közös képet. (Hátérben meg az én kicsi pónim látható... Csak a Suzuki...)
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Nekünk nagyon bejött Rovinj, szeretnénk jövőre kifejezetten oda menni pár napra, szóval kérem Rosie elérhetőségét:)
 
V
Mi 2 éve kellett hogy hazajöjjünk előbb a Tisza-tótól. Egy hétre mentünk egy körutazásra. 2 éj itt, 2 éj ott, a megmaradt egy éjszakára nem kaptunk szállást. Megmondták, egy éjszaka áráért nem fognak ágyneműt cserélni és takarítani.

Tavaly nyáron voltunk Montenegróban. Előre lebeszélt szállásunk volt, de köszönet nem volt benne. Egy nappal előbb mentünk, ezért egy közös wc-s, elég leharcolt szobát kaptunk. De másnaptól várt minket a felújított saját mellékhelyiséges szoba. Később amikor a falszomszédaink megjöttek rájöttünk, hogy bibi van. A wcben a fél négyzetméteres nyílás nem a szabadba nyílt, hanem a szomszéd wcbe. Volt ott három gyerek, folyamatosan visítoztak, ha kinyitották az ajtajukat, a mi wc ajtónk berezonált és jó sokáig fent voltak. Másnap könyörögtünk, hogy mehessünk vissza a kispiszkosba. Egyébként tömeg volt, dugó és még csak nem is barátságosak. Többet nem megyünk.
 
Utoljára módosítva:
Most nem volt tömeg...
Az egyetlen hátránya a szállásnak, hogy dupla paplant kaptunk a franciaágyra... ketten voltunk csajok, nem tudom, mire gondolhattak...
ja és van egy bullterrierjük, akitől a barátnőm nagyon félt, pedig semmi nem volt, be is volt zárva, mikor jöttünk-mentünk.

@birge megpróbálom megszerezni az elérhetőségét. A szomszéd bácsi intézte, úgyhogy szerintem csak az ő száma van meg a barátnőmnek egyelőre.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,045
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére