Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

A hőség vagy a retrográd Mars az oka a sok balesetnek?

Tele van az internet halálos balesetekkel. Csak a kerületünkben ma már kettő gázolásról hallottam, a kimeneteléről egyenlőre nem tudni, de az egyik egy motoros gázolás volt. Remélem, mindenki a lehető legjobban van!
77064752237576681328.jpg
Tegnap engem is majdnem ledarált az M3 bevezetőjén egy szőke nő, akinek szemmel láthatóan fogalma sem volt róla, hogy ott megyek mellette, ráadásul tőle jobbra, szóval mire mellém ért a gyorsabb sávban, már látnia kellett, hogy ott haladok egyenletes tempóban.

Mikor átjött az én sávomba, félrerántottam a kormányt és ránéztem, csak a mellette ülő pasi fejét láttam, aki olyan "te meg mi a faszt keresel itt" arckifejezéssel nézett rám, miközben a nő előre meredve dumált folyamatosan. Még jó, hogy épp lekanyarodott a tőlem jobbra menő kamion, és nem mentem alá.

Egyébként ijedtemben még a dudát is elfelejtettem megnyomni - sosem jut eszembe a duda - de valószínűleg azt sem hallotta volna meg, vagy ha mégis, csak zaklatásnak vette volna, hiszen azt sem tudta, hogy ott vagyok.

A neten mindenhol azt írják, hogy a nagy hőségben lelassul az emberek reakcióideje, és ez valószínűleg így is van, de ehhez szerintem még annak is köze van, hogy a Mars bolygó retrográdba fordult június 28-án, ami szintén nem valami szerencsés "fordulat".

Hogy kire milyen hatással van, az persze az egyéni horoszkópokból derülne ki pontosan, meg aztán mindegy is, hogy ki miért figyelmetlen, a lényeg, hogy legalább te, aki most ezt olvasod, figyelj oda sokkal jobban, mert tényleg úgy tűnik, hogy sokan nem látják be, hogy most jobb lenne, ha otthon maradnának.
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

V
Akartam írni egy pici blogot, de így egy hsz lett belőle. Jogsim még pihen, így párom vezet én nézelődök. Reggel megyünk munkahelye felé, Árpád hídon, középső sávban nyolcvannal. Balról belső sávban előz egy nagy robogó. Nem szokatlan, történik ilyesmi, de ahogy elhalad látszik, hogy rendszám sehol (tartó sem) és 90-100 kilósra saccoltam a sofőrt. Csodálkozam hová fejlődik már a technika, mit kihoznak 50 köbciből :)
Megyünk tovább, jobbkezes utcák. Egyiknél jobbról autó, mi csorgunk befele. Kérdem mit csinálsz?
-Minden ok csak beljebb akartam álni a kereszteződésbe.
Na jó. Következő jobbkezes. Jobról jön egy motoros (lámpa nélkül) mi meg csorgunk, és gáz. Itt már kicsit ordítottam.
-Mit a ...t csinálsz!? Jobbról jött egy motoros!
-Mi? Nem figyeltem.
-Jobbkezes utcában jobbra nem figyelsz? Akkor hova figyelsz?
-Jól vann na, fáradt vagyok hétvégén alig pihentem, bocsánat.
-Tőlem nem kell bocsánatot kérned, majd a motorostól, ha elütöd.
Alig várom, hogy újra én legyek a gépjármű ura :)
 
Nekem agyhúgykövem van a másra hárított felelősségtől. Mars ide, hold oda, kurvára nem figyelnek a népek, hőgutás a nagy része amelyiknek nincs légkondi a kocsijában...
konkrétan én már autóval se szeretek elindulni ilyen melegben. Öregszem vagy mifranc... :D :D :D
 
Nekem múlt héten volt a Nagy Lajos király úton, hogy a szembejövő hirtelen felindulásból parkolni akart (a nekem jobb oldalon) és bevágódott keresztbe elém. Gyorsan felmértem, hogy ha én jelentősen lassítok, ő meg ebben a tempóban folytatja útját, akkor pont elférek mögötte, de azért közben dudáltam, hogy figyelhetne kicsit jobban. A duda hatására megijedt és elkezdte visszafelé tekergetni a kormányt, de azért annyi időre megállt, hogy mutogasson, hogy bocsika... ekkor én már izomból húztam a féket, és imádkoztam, hogy valamelyik irányba tűnjön már el a sávomból..

(oké, én sem vagyok kisangyal, elég tempósan szoktam közlekedni, de legalább figyelek közben...)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,025
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére