Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Keresek, kutatok

Bocs, kissé alternatív blogbejegyzés. Azért írok ide, mert hirdetésben nem találok ilyet, és ismerősi körben se. Ha bárki közületek tud kétsebességes Babetta blokkot normális áron, az nagyon kellene! Nem baj, ha föl kell újítani vagy hiányzik egy-két apróbb alkatrész, csak reális áron legyen és csak a blokk, az nekem nem megoldás, ha el kell hozni az egész motort! Köszi a segítséget! Hívjatok munkaidőben 20/344-74-21 vagy írjatok videk.cz250@freemail.hu! Köszönöm előre is!:love:

Hozzászólások

V
Kicsit későn. Kb 2 éve vettem egyet az akkor 3 kilométerre levő munkahelyem távolságának leküzdésére. Annyit én nem szívtam talán semmivel. Kis kuplung, nagykuplung, belső kuplung, külső kuplung, erős rugó, gyenge rugó, stb. Hajam égnek állt. Két másik árát ráköltöttem, de nem lett jó. Alig vártam, hogy valaki megszabadítson tőle némi jelképes összegért cserébe. "Ismerős"nek ingyen adtam volna.
 
Utoljára módosítva:
Kedves Yamina, köszi, megtaláltam időközben én is. Állítólag ezen a héten utalják az elmaradt járandóságomat, akkor megveszem!
Kedves Zsolti! Faternak is volt ilyen, nagyon heteroszexuális metállilában:D, abban a kuplung tömítése ment mindig el. Fater megunta, azt mondta, pattintsam össze kapugaranciásra, és menjen a háztól. A sors iróniája: azóta hozzá se kellett nyúlni, mindennapos használatban van!;):DTényleg nem egy megbízható szerkezet ebből a szempontból, de amennyit én fogom használni, arra jó lesz. Ez ugyanis a titkos motorok egyike. Jelenleg épül egy láncátdobós váltóval, szabadonfutóval szerelt, berúgós 207-es chopper, Piroska néven, aztán Sára (mert sárga) 207 vázban 210 blokkal, berúgóval, szabadonfutóval, szintén chopperként, ebben lesz az említett blokk, és egy harmadik, amihez még nem hoztam el az alapanyagot, egy Romet Pony Star blokkal, Babetta kormánnyal szintén chopper stílusban. Ebből a háromból fogom kiválasztani a titkos motoromat, amit városi "céges" utakra, titokban használok majd, a másik kettőt eladom. A "hivatalos" motoromhoz, a Simsonhoz is fog készülni chopper átépítő szett, de ahhoz nem nyúlhatok hozzá érdemben, amíg "zavaró tényezők" vannak:mad:
 
Na elvileg jövő héten megjön! Köszönöm szépen a segítséget! Már csak XL-es fekete ujjatlan motoros kesztyű kéne:D:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vidék
Olvasás
673
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vidék további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére