Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

29/2018 Spiderman és Vasember együtt repülnek

A héten családi nyaralás volt a program 5 unokatesóval, ami egészen jól sikerült így, hogy már majdnem teljesen önjáróak az utódok. Voltak olyan percek, amikor csak ültem és nem csináltam semmit. Főleg, hogy a főzés és a takarítás sem az én dolgom volt.

92342-1532331477-cda761364faaca9ceee3be58850ea053.jpg

Kár hogy nem maradtunk még egy hetet. Vagy kettőt. Bár nekünk az időjárással is szerencsénk volt, a mai már nem annyira kedvez a nyaralóknak.
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Yamina, az a tesó hozzáállásától is függ. A mienkeket sokszor öt másodpercre nem lehet egy légtérben hagyni, mert rögtön összeverekszenek (lányok!), máskor órákig elvannak békességben, rájuk se kell nézni. De teljesen megjósolhatatlan, hogy melyik fog bekövetkezni! 5 és 7 évesek. Majd úgy középiskolás korukban lehet szerintem majd egy picit otthagyni őket, de ehhez jó nevelés kell, nem olyan, amilyet a mieink kapnak:ne:
 
Babulu, nálunk a nagyobbnak, Jázinak volt szőke haja piciként, Pannának egész sötét. Mostanra kb. egyforma világosbarna mindkettő!
 
Azt nem tudom, mennyi időnek kell eltelnie, de az eddigi tapasztalatom az, hogy amikor kellemesen elüldögélek, hogy végre csendben vannak egy pár percet, akkor mindig valami katasztrófa történik éppen... Nem éri meg a kockázatot. :D
96757-a-csend-aranyat-er.jpg
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
915
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére