Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

27/2018 Szép kilátások

A héten kinéztünk. Kétszer is.

92102-1531121791-6ad649b8bb3012c584628f206898f940.jpg

Két kilátót is meglátogattunk az elmúlt héten. Az egyik nem volt túl nagy túrateljesítmény, mert ki sem kellett menni a kerületből. A XVI. kerületben, Sashalmon adták át tavaly ezt a látványos kilátót a Reformátorok terén. Nagyon szép parkot építettek köré, ahol még kávézó is van. Innen el lehet látni a budai hegyekig, a másik irányba meg egész Ferihegyig.

A másik a Bence hegyi kilátó a Velencei tó partján. Innen ugyan nem láttunk el a rockabilly fesztivál helyszínéig (vagy lehet, hogy igen, csak nem ismertük fel), viszont az egész Velencei tavat be lehet látni. Ez nagyon jó motoros túra távnak is, viszont belépő van, fejenként 300 Ft-ot kell bedobni az automatába, úgyhogy ha mentek, vigyetek aprót. A parkolóban itt is van valami vendéglátó egység, de azt nem látogattuk meg.
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

V
Nem is tudtam, hogy van a tónál ez a kilátó. Ha arra járunk biztos megsasoljuk mi is. Szeretem a kilátókat amíg nem kell felmenni rá. Ha fából van az a baj, ha vasból az, ha kinyúlik oldalra az. Legjobb esetben is a feléig szoktam felmenni.
 
Utoljára módosítva:
Állítólag régen is volt ott egy kilátó, csak vasból és már nagyon életveszélyes volt. Ez most lett kész. Nagyon szépen megcsinálták a környékét is. Éjszaka színesen meg van világítva.
 
A hozzánk legközelebbi kilátó a Desedán van, a kaposfüredi oldalon. Szép helyen van az is! Elektromos kishajóval lehet túrát tenni a tavon, a látogatóközpont (a toponári oldalon) is szuper.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
967
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére