Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Karikás dolgok

Most nem a motorozásról lesz szó, nem is a szemem alatti karikákról (pedig nem is buliztam;):D). Sajnos asszony szerintem túl sokszor adja oda a telefont a gyerekeknek (az enyémet ugyan adhatná, 3310 a régi, dehát neki az okosfajta van, ha rosszmájú akarnék lenni, azt írnám, hogy legalább az legyen okos, de nem akarok ennyire gonosz lenni;)). Múltkor beszélgettünk velük, miket néznek. Ugye 5 és 7 éves csajok, énkicsipónimmánia van (amikor elmondtam ezt a lovas kolléganőnek, ellenőrizte a plafonon a repedéseket vízszintes síkú fejmozgatás kíséretében:D). Ugye a zsatube bead mindenféle ezzel kapcsolatba hozhatót a keresőbe, tekintet nélkül, ki nézi. Szörnyű dolgokat is megnéztek. Ugye falusi ház meg telkek, kényszerűségből hazavitt meló, alig tudok velük lenni, nem tudom őket ellenőrizni, a másik fél meg nem akarja, szerintem örül ha szabadulhat tőlük, legalábbis sok minden utal erre. Azt mondtam a csajoknak, inkább nézzék a tévét (TV2 mesecsatorna), ott legalább ügyelnek arra, hogy ne lássanak olyat, amitől nem tudnak majd aludni. "De az olyan uncsi" volt a válasz... elkeserítő... a nagyobbik, akivel ráadásul komoly gondok vannak már most is, már egy-másfél éve telefonfüggő. Nincs ez jól így, de nem tudok tenni ellene semmit. Asszonnyal képtelenség beszélni, ha véletlenül nem vágja be a durcát, ha szólok valamiért, akkor két perc múlva már nem úgy van, ahogy megkértem, hogy legyen. Megverni nem akarom, mert megfenyegetett még a kapcsolatunk elején, hogy akkor elviszi a gyerekeket és nem látom őket többet (ez sztem komoly törést okozna nekik), és olyan helyen is dolgozik meg vannak rokonai, hogy ezt el is tudná intézni. Pedig Ekecs barátom, aki a nejem gyerekkori haverja ("Öregem, bárkit ajánlottam volna neked feleségnek, csak őt nem. Nem azt mondom, nem rosszindulatú, csak k.ra nem illetek össze. Kár, hogy nem előbb haverkodtunk össze..."), szóval ő azt javasolta kezelési módszernek, hogy kétszer kell b.. ni: egyszer a falhoz, egyszer a földhöz. Abból majd ért. Nem vagyok biztos benne, hogy ezt a módszert akarom alkalmazni. Eddigi, szándékomhoz képest túl hosszúra nyúlt életemben azt tapasztaltam, hogy aki szóból nem ért, az másból se fog.
Na mindegy, múltkor jönnek ki a konyhába a gyerekek, és kérdezi a nagyobbik az anyját: "Anya, a tévében kiszületett már a kisbaba?" "Igen, megszületett." OK, asszony valamiért nagyon szereti nézni az ilyen szülős tévéműsorokat ("olyan cuki kis baba!"), de anyám szerint és szerintem se a gyerekek előtt kéne nézni. MÉG nem nekik való. Rendben, szerintem a gólyamesével való kábítás se jó, de a fokozatosság nem ártana. Nem véletlenül vannak azok a karikák ott a képernyő sarkában. És merő illúzió azt hinni, hogy játszik közben, és úgyse figyeli. Dehogynem. Különösen mert csaj, és meg tudja osztani a figyelmét. Sőt az talán rosszabb, ha részleteket ragad ki belőle, mert úgy tényleg hülyeségek jönnek le neki belőle, amit majd győz kiverni a fejéből a biosztanár.
Még egy karikás dolog, aminek a gyerekekhez semmi köze. Régebben szívesen kipróbáltam volna egy-két 18-as karikás dolgot. De én csak párkapcsolaton belül szexeltem, azon kívül soha, mert úgy gondolom, hogy a szex a legmagasabb szintű kifejezése annak, hogy HOZZÁ tartozol, és senki máshoz. Nem puszta szórakozás, ösztönkielégítés, ahová sokan, túl sokan degradálják ezt az egészet. Ha ez fölmerül a suliban, ott is azt mondom a diákoknak, hogy ha nem önzősködsz, hanem arra figyelsz, hogy mi jó a partnerednek, olyan dolgokat is megkaphatsz, amit nem is reméltél. Én párkapcsolatban jópár dolgot nem mertem kipróbálni vagy kérni, ami talán jólesett volna, mert inkább legyen a biztos kapcsolat. A maradékot elintézem a saját fantáziámban, a WC magányában. Azért néha fantázia-frissítésnek, titokban persze, de megnézek egy-egy felnőttfilmet. (Ijesztő, hogy egyre ritkábban érdekel ez is, mint ahogy annyi más is - depresszió?) Erre minden honlapon, amit megnyitok, k.vákat akarnak rámsózni a felugró hirdetések. Még itt a CSAM-on is. Megértem én, hogy ez egy automatikusan generálódó dolog, de a rohadt életbe, idegesít. Akármilyen is az asszony, nem akarom megcsalni! Már a gyerekekre való tekintettel se. Meg egyébként is úgy vagyok vele, hogy az ember, amit nem kapott meg, azt nem érdemli meg. És a különböző 18-as karikás tevékenységekkel is így vagyok. Egyébként is, ha asszonnyal nem sikerül együtt maradni (sajnos elég sok jel utal erre, pláne mostanában), én nem fogok még egyszer próbálkozni. Nem megy ez a párkapcsolatosdi hülyeség nekem, és kedvem sincs hozzá. Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy tudjam, nincs jobb vagy rosszabb kapcsolat, csak másképp szar kapcsolat van. Új nő, új hülyeségek. Öreg vagyok én már ehhez.
Egyébként nem is igazán tudom, miért írtam ezt le. Akivel meg kéne ezeket beszélnem, azzal nem lehet. Más meg nem tud segíteni. Talán egy kicsit bízok abban, hogy bár két egyforma eset nincs, ha ezeket leírom és mások olvassák, talán nem követik el ugyanazokat a hibákat, mint mi. Ne a rossz szaporodjon már a világban.
Széles utat, vigyázzatok magatokra, egymásra!:csam:
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

V
Egy csajos oldalon ilyet írni, hogy új nő új hülyeségek... :) Még a végén valaki jól ideírja, hogy amúgy meg 10 centi kolbászért nem érdemes egy egész disznót tartani. :D
 
:D:D:D:DTeljesen igazad van!:ok::D:D:D
De gondolom az azért mindenkinek evidens, hogy a hülyeségtől mi se vagyunk mentesek;)Úgy gondolom, nincsenek vegytisztán jó vagy rossz emberek, csak egymáshoz való és nem egymáshoz való emberek. Hát nálunk ez egy kicsit későn derült ki, hogy nem vagyunk egymásnak valók:(
 
V
A mindenhol karikásra nekem is van példám. Muterkám hívott egyszer kiakadva, hogy ahova feljár netre, tele van varrónőkkel, műpennákkal, pénisznövelőkkel, stb. Kérdezi, hogy lehet azokat eltüntetni? Montam neki, a power gombbal. Én már megszoltam, őt marhára zavarja.
Egy kis segítség, honnan a varónő. Természezesen karikás! :)

 
Utoljára módosítva:
Nagy szetencsém, hogy a gyerekekkel kapcsolatban mindenben egyetértünk a férjemmel. De legalábbis ha az egyikünk mond valamit nekik (megenged vagy nem pl. ) akkor a másik nem fogja az ellenkezőjét mondani.
Amúgy egyforma gecik vagyunk mindketten, de úgy vagyunk vele, hogy nem akarjuk megnehezíteni az életünket hosszú távon azzal, hogy rövid távon megkönnyítjük monjuk tv elé ültetéssel vagy hogy mindenre bólogatok, amit kitalálnak.
 
Na meg még annyi, hogy a google hirdetésről nem a csam tehet... automatikusan az érdeklődésednek megfelelő hirdetést dobja a rendszer...:eek: Nekem pl most fogyókúrás meg jógás hirdetéseket dob. Mondjuk a fogyókúrát nem értem... én ilyesmit nem kerestem. Lehet, hogy mérleg is van beépítve?
 
P
Gyerekkel kapcsolatosan legyetek nagyon elővigyázatosak. Nálunk a legkisebb is mindjárt nagykorú, és a középsővel és a legidősebbel, aki már jóval 30 felett jár tisztára egy húron pendülnek. Nálunk nem vált be a gyereket gyerekként kezelés.
 
@Ritababa ezt nem teljesen értem... hogy vigyázzunk? Amúgy gondolom a gyerekek mindig összefognak a szülők ellen, ha az érdekük úgy kívánja. :D
 
Nemtom, nekem 10-12 éves koruktól 20-22 éves korukig jutott két lízing lány, akikkel anno én pár dolgot másként csináltam volna. De hát nem én vagyok az apjuk, viszont legalább most már jól látszik az eredmény. Abban reménykedtem, hogy mi jó pár dolgot másként csináltunk mint az anyjuk (akinél több időt töltöttek), és majd ha látják a másik metódust, majd az ad egy lehetőséget, hogy másként is lehet bizonyos dolgokat csinálni (Nyáriszünet, téli-tavaszi szünetek mindig nálunk voltak).
Nos, ez egy tévedés volt, belátom. Az a viselkedésminta, az a környezet, ahol a legtöbb időt töltik, az rögzül, a többi lepereg. A többi mind csak elbaszott időtöltés és kidobott energia, nekem meg mocskosul felesleges volt vitatkoznom a hétvégi apukával... Hálisten időben kihátráltam a gonosz mostoháskodásból (feküdjél le időbe, ne egyél hulladékot, egyél gyümölcsöt, kevesebb tévé, inkább olvasok mesét, stb stb)...
csak hát szar nézni, hogy két kis jópofa értelmes kölyökből hogy lesz két nagy lusta banya...
 
:D
A kamaszok mind lusták.
Majd akkor mondhatod, hogy elbasztad, amikor mondjuk 30 évesen is el vannak baszva... vagy ilyesmi.
De az is lehet, hogy amikor saját gyerekeik lesznek, jönnek majd bocsánatot kérni...
 
P
Bocsi, Nana! Most visszaolvasva tényleg nem érthető amit szerettem volna írni.
Hajlamosak vagyunk a gyerekeket kis tudatlanokként kezelni. Nem mindenki, de elég sokan. Nálunk inkább az vált be, hogy társként bántunk velük. Úgy emlékszem nem voltak kioktatások, tiltások. Inkább megbeszéltük-meghallgattuk egymást. (azért majd megkérdezem őket is :))
Most ott tartunk, hogy a nagyok felnőttek és úgy is viselkednek természetesen. Csak annyi a problémám, hogy már a kicsi is hozzájuk "öregedett" én meg be vagyok tojva, hogy ennyire elszaladtak az évek. :(
 
Engem is azzal bíztattak különben, hogy majd a gyerekek felnőttként rájönnek a dolgokra, és rendeződnek a sorok. Sajnos közeli rokonságban van élő példa, hogy ez nem igazán működik... na mindegy, ezt nálunk sajnos már nem lehet helyretenni:((
Egyébként tudom, hogy nem a CSAM tehet a felugró dolgokról, ezt bizonyítja az is, hogy más oldalakon is ugyanazok a hülyeségek jönnek föl. Csak maga a jelenség, és a hozzá a fejemben társított dolgok zavarnak...
 
Most néztem meg a videót Zsolt! :D:D:D Így kell pénzt keresni!!!:D:D:D

Mondjuk fölmerült még egy dolog. Ugyan még nem értük el az asszonnyal a 10 évet, de engem se.... még le, akkor most kezdjek rosszul lenni?:D:D:D
 
Hát csak úgy a poén kedvéért:DAnno úgy tudtam a folyamatos krónikus b.szakodókat lerázni, hogy folyamat "öngólokat lőttem":Dazzal nem tudtak micsinálni;)aztán úgy maradtam:eek:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vidék
Olvasás
1,210
Hozzászólások
30
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vidék további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére