Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

23/2018 Vályúhoz!

Ezen a héten minden volt. Az elején a gyerekek menedzselése egyedül, a közepén egy Harley teszttúra bőrig ázással, majd egy kis barátnőzés másnapi hazamotorozással és kétnapos izomlázzal, és a végére még egy keresztelő is jutott.

91795-1528649134-6f511f98dc30817b93ec3373eff2b5ac.jpg

Ilyenkor két választás van. Az ember vagy megőrül, vagy megpróbálja mindenben meglátni a szépet. Még abban is, hogy közben megesznek minket a hangyák. De hát nem aranyosak, ahogy összegyűltek egy csepp kicsordult méz körül?

Hozzászólások

Minket is elleptek, de talán sikerült győzni. Nálunk felmásztak a mézcsapba. Fekete volt több nyomás után is. De már csak pár kósza példány van. Ellenben molyból mint égen a csillag :confused:
 
A Bábolna bionak van hangyacsapdája, olyan, hogy elhordják belőle a kaját a hangyák. Azt addig kell adni nekik, amíg hordják. Nálam bevállt. Molyra is tuti van valami. Nekem az oldotta meg a sok moly kérdést, hogy megkerestem mi az amiből előrajzanak. Egy zacskó elfelejtett gersli volt, simán átrágták magukat a zacskón. Azóta a zsizsikesedésre hajlamos cuccokat befőttes üvegbe áttöltve tárolom.
 
Hangyák: van közvetlen irtópor is, emlősökre veszélytelen, hangyákat azonnal megöli, biológiai eredetű (állítólag;)). Moly: harisnyába kötött sok-sok levendula fölakasztva a szekrénybe. Az is tökéletesen működik, amit eddig írtatok.:ciao:
 
a spájz átnyálazása még várat magára, addig marad a molycsapda. A hangyák ellen tegnap bevetettem a biokillt. Most szemmel láthatóan kevesebben vannak.
Már nem tudom hova dugni előlük a mézes üveget... hiába raktam befőttesbe, van rajta egy ilyen nyomkodós csap, abba is bemásznak.Hiába tettük ezt az egészet egy vízzel teli lábosba, átúsznak. :D
 
Nekünk a vizes árok megoldotta, de dettó ez volt :D
A mollyal tuti van, hogy valahol ott lapulnak. Pedig én is üvegbe rakok, amit tudok és zárok, amit lehet. De sokszor olyan cuccnak a csomagolásával jön haza, amit nem eszik meg, csak elbújik benne.Sajnos csak utólag szoktam a helyüket megtalálni. De ezek még az ajtófélfa résébe is belebetéznek. A csapda amúgy bevált, tényleg gyűjti, a levendula csak ruhamoly ellen jó, ételmoly le se tojja.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
983
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére