Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

22/2018 Ingyen elvihető szerelési könyv

A nagy konmarizásban találtam ezt a szerelési könyvet, amit még akkor kaptam, amikor a 600-as Honda Shadow-m volt. Nyilván. Most viszont már nem az van, így nincs rá többé szükségem, úgyhogy ha valakinek hasznára válna, szívesen tovább adom.

91639-1528048632-6226fc7ee93cc2e3c09498ad14350f1a.jpg

Felraktam az aprók közé is, hátha ott többen olvassák, és megtalálja a következő gazdáját.

Ha neked is van olyan motoros cuccod, ami már nem kell, te is meghirdetheted ingyen az apróhirdetési oldalunkon. (És most nem ipari mennyiségű bukósisakra gondoltam. Ha kereskedő vagy, keress meg privátban, és megbeszéljük, hogy tudsz nálunk hirdetni.)

Hozzászólások

Fúúú, már alig várom én is, hogy áttúrhassam a rendszert az ingyen elvihető dolgaimért... Eddig három szakasza volt az életemnek: azért nem vettem dolgokat, mert albiba minek, aztán azért, mert valami hasonló úgy is van (bár nem pont olyan, mint amit szeretnék, de azért jó az, minek duplázni), most meg már ott tartok, hogy valójában szükségem van arra a dologra...?
Imádom a könyveket, régebben megtartottam ami igazán jó könyv volt, most meg ott tartok, hogy az igazán jó könyveket tovább kell adni, hogy más is elolvassa...
 
CZ Sport típusokhoz, nagy Jawákhoz nekem is van elektronikus formában mindenem. Saját írás. Célszerszámok, átalakítási alkatrészek műszaki rajzaival (beszerezhetetlen gyári alkatrészek helyettesítése szabványos alkatrészekkel, ill. ezeket befogadó közdarabok stb.), szerelésről készült fotók. Akinek kell, szóljon, megbeszéljük, mert a sok kép miatt akkora, hogy csak nagyon-nagyon sok e-mailben megy át. Ingyenes!:csam:
 
Van annak még kultúrája, csak nem annyira mint az új vasaknak. De ha divatban jön az OT-zás, lehet annak a szakmának is csak kárt okoz...
 
Yamina te ezek szerint már egy következő szinten vagy könyv-ügyben, én a jókat megtartom, újra és újra elolvasom, nincs szívem megválni tőlük... Nem árulom el, hogy a költözésnél mennyi könyvet mozgattunk meg;) (és fogunk még 1x, mert ugye első körben nem a végleges helyre költöztünk).

Viszont azt tudja valaki, hogy használt, hordásra már nem javasolt bukósisakokkal mit lehet tenni? Újrahasznosítás, vöröskereszt* stb? Ahhoz elég sok műanyag, hogy csak úgy a kukába dobjam.

*rémlik, hogy az elsősegély-oktatáshoz szívesen látnak bukósisakokat, de nem tudom, hova kellene eljuttatni.
 
Áh, azért van 15-20 könyv amiről nem mondok le. :) Azok dedikálva vannak, vagy még úgy érzem, hogy át fogom olvasni őket alkalomadtán. Tud még adni. A buksi kérdést talán úgy meg tudod oldani, hogy rákeresel hol van elsősegély oktatás Google barátunktól és megeresztesz pár telefont, hogy kell-e nekik. Jobb ötletem nincs.
 
Azt csináltam, hogy kifényképeztem a dedikált könyvekből a beírást meg a könyvet, aztán mentek az adományboltba. Amúgy ez a szerelési könyv is dedikálva van, de már nem emlékszem, milyen apropóból. Mármint az előző pasimtól kaptam, és ő írt bele, de már nem emlékszem, hogy mire utal.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
920
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére