Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

18/2018 Sűrű volt ez a hét

Sűrű volt a program ezen a héten hosszú hétvégéstül, úszóversenyestül, allergiával és lázzal megspékelve és két napos Női Motoros Nappal megkoronázva.

Még motort is mostam, pedig azt nem sűrűn szoktam. :D

91428-1525699902-3ee1ab3287fc3955ca3ce8218ed8f590.jpg
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

V
Egyszer szívtam motormosással. Szépen beálltam léghűtéses Yamahámmal. Gyors mosás, csili vili, viszont a motor nem indul, prüszköl, toligálom. Az autósok már mosolyognak, én picit anyázok. Törölgetem a pipákat, csatlakozókat, hiába. Víztelenítek karbit, vakarom a fejem. Már gondolkoztam, hogy ott hagyom a kisebbségnek vasba, de utolsó ötletként ráhúztam a szívatót és pöcc röff. Franc gondolta, hogy egy gyors mosástól így visszahűl :)
 
Utoljára módosítva:
V
A Suzuki használatijában benne is volt, hogy nagynyomású mosóban mosni nem szabad, de az autók motorterét sem ildomos. De ki fog fél napig vödörrel, fogkefével puceválni!? :)
 
Utoljára módosítva:
Én...:D
Egyszer segítettem egy idős néninek Győrben ("véletlenül" arra jártam... vagy inkább arra lettem küldve;)), bemostak a Favoritnak rendesen. Elosztó le, fél deci víz kilöttyen belőle, kitöröl, kifúj, vissza, mosttessékindítani. Pöcc-röff, mami majdnem elsírja magát, jajfiatalember, maga autószerelő? Hát, majdnem...:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,331
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére