Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

A külső meg a belbecs motoron

...hát megint eldobom a hajamat... hogy most akkor én vagyok a repülő, vagy télleg meghülyülnek egyesek pár év alatt... :D Vázzze, el kell ezt is meséljem...

Szal adva van jóképességű, értelmes-kedves ügyfelem, imádnivaló ügyfél, még 5-6 éve robogózgatott. Nemrég összefutottam vele, örülés, jajdejó, anno elmászkáltunk társasággal, toleráltuk a kicsiségét (125 ccm) majd aztán elkavarodott a társaságtól, külföldön is élt, nemrég került haza. Most már megnőtt, komolyság van, 600 ccm menőség meg minden, és itt jön a csavarintása a sztorinak. Anno, egy csomó infót a motorozásról úgy szívott magába mint a szivacs, mindenki örült neki, hogy hasznosul az infó, örültünk, hogy sikerült még egy életképes kollégát "kinevelni". Lelkesen mesélt, hogy volt néhány vasa, szépen végigjárta a ranglétrát, és nemrég belefutott valami ultradrágán eladott divatos épített szuperszép de motorozásra használhatatlan szarba, áradozott róla egy sort, meg hogy kb 3000 km-t nem tudott beletenni, de most inkább eladta és vett egy gyári széria motort és azóta mekkorákat tekereg.
Húdejó, örülés egymásnak, guruljunk megint, de jó lenne, perszehogyne mondom én.
Itt ugrik a majom a vízbe: és milyen motorod van most, kérdezte ő. Mondtam megvan még a Lóóó is meg azóta a 250-es Ubi, és ekkor vágott a szavamba. Mert tovább nem tudtam neki mondani, hogy egyébként meg a 600-as Hornival mászkálok. Ugyanis mint kiderült, ő akármilyen motorokkal nem motorozik együtt, és hát a stílus és a külső nagyon fontos lehet hogy ez most nagyon sznobul hangzik, de neki igenis fontos, hogy kivel hogyan jelenik meg.

:mad:
Hát rohaggyámeg ha bármikor is bármelyik velem lévő motor mellé mersz gurulni a fostalicskáddal majomarc. Ezzel motorozni? Vázze, hát ez se velünk motorozna, hanem a törzskönyveinkkel vazze.... Mennyél keressél káférészer utitársat, kitámasztjátok a Starbuck elé a roncsaitokat és ott fognak ájuldozni a kiscsibék nektek. Ja nem, azok már a négykerekű zsírúj mergákra meg a bömbikre buknak, nem a használt szériamotorokra.

:cool: Ez is fog még velem szembe jönni amikor 8 millás tesztvas fog pucsitani a popóm alatt, mer az élet már csak ilyen kegyetlen, én meg azt találom majd mondani neki, amikor motorozni hív, hogy bocsika, nekem fontos, hogy ki hogyan jelenik meg, milyen motorral... ;)
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

:D
Ez jó.
Nekem nem az a fontos, hogy ki hogy néz ki, hanem hogy ki hogy motorozik. És motorozni tud-e már?
 
Valamelyik hozzászólásban már írtam,arról a "hölgyről" aki anno csodálta az MZ-met ( mondjuk azt pont nem értettem ) aztán mióta a pasija a segge alá tett egy Sporit azóta nem is köszönt. Na most már a Spori elúszott,a kiscsaj meg nemigen akar a szemembe nézni.... Az élet már csak ilyen, egyszer fent -egyszer lent.
 
V
Ehhez a magatartáshoz nem kell sok. Elég, ha más az embléma. Egyszer ismerős túravezető invitált Yamaha évadnyitóra. Mentem is, Suzukival. Nem volt jó élmény. Nekem azért mert végig velem voltak elfoglalva, nekik meg mert a többségnél kétszer erősebb motorral mentem. Soha többé, inkább maradok a márkatársaknál. Már, ha újta lesz motorom. :cool:
 
Utoljára módosítva:
Erről mindig az jut eszembe, mikor egy sorompónál előre mentünk a guzzival (hátul ültem a saját motoromon), és ott állt a barátnőm pasija egy harleyval. El sem fordította a fejét, hogy megnézze, ki állt mellé, annyira szigor volt... :muhaha:
 
Te vagy a kivétel a tisztelettel. Meg rajtad kívül találkoztam még 1 fővel, aki jófej volt. A többit inkább hagyjuk is...
 
Tudjátok, ők azért nem intenek, mert szorítják útközben is az anyákat, hogy szét ne guruljon a guriga.. Bocs Nana, nem bírtam kihagyni!
 
P
Nekem szinte mindig intenek/visszaintenek :)
Lehet csak sajnálnak? :D
 
A tahóság nem márkafüggő.
OK egy túrán fontos lehet, hogy a résztvevők vasai és a tudásuk kb. egy szinten legyenek, és fontos, hogy megbízható legyen a vas. Nagyon márkafüggő emberekkel is találkoztam már. Sose felejtem el Jumbi barátomat, aki a japán és keletnémet vasak guruja, és NAGYON utálja a csehszlovák ipar minden termékét. Minden alkalmat megragad, hogy kiosszon. De mégis int, ha valami kínom van, azonnal segít stb. Lehet, mert láttam már ilyet, hogy vagyonosok azt gondolták, hogy akik nem azok, csak lustaságuknak köszönhetik, hogy szegények. És hát HD-t nem a szegények szoktak venni... Csak azokat felejtik el az ilyenek, akiknek a hátán odáig kapaszkodtak... a gazdagságnak mindig ára van. Sokan felejtik el, honnan jöttek, és őszinte tisztelet azoknak, akik nem felejtősek. Van egy diákom. Igazi két lábon járó katasztrófa, de nagyon büszke a szakadt kis Babettájára, amit ő maga szerelget. És tudod mit, minden tiszteletem az övé. Is.
Bárcsak lehetne nagyobb motorom! Igaz, Szimó is épülget... újabb lépés történt a chopperes kinézet felé...:)

Ja, még egy, a jónőség. Mindig azt szoktam mondani, nem vigasztalásképpen és nem udvariaskodásból, hogy az a jó nő, akinek a szíve és az esze a helyén van. A többi csak körítés. Na jó, nem válogathatok, de szerintem tényleg így van.
 
Egyébként is: nem a csilivili vadiúj vas a nagy szám, hanem a koros vas, szépen karbantartva, megkímélve, okosan arra használva, amire való. Ezért minden tiszteletem Mináé, aki Lóóó gazdája. Csajként birkózik a harmincvalahány éves technikával, futóművel meg muraközi súllyal. Nem semmi!
 
Akkor Neki csutakolás-feldíszítés-olajcsere-karbipucolás-szinkron-akksitöltés-újgumik?;):)Tényleg, összedobjuk rá? Komolyan kérdezem!
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
1,210
Hozzászólások
44
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére