Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

17/2018 Vidd magaddal a szemetedet!

Valaki nagyon tréfás kedvében volt, mikor ott hagyta a szétesett Trabiját pont emellett a tábla mellett...

90940-1525109288-f81505f8ca292787475d05d810f486f4.jpg
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

V
Hihetetlen mik vannak. Egyszer egy kis zsákutcában szerelgettem a motoromat, ne legyek szem előtt, nem szeretem az önjelölt segítőket, szakértőket, beszélgetőket. Arrébb megjelent egy dobozos kisteher. Látszott néznek, beszélnek rólam, majd elmentek. Később jöttek még egyszer, elmentek. Harmadjára kiszálltak, kivágtak 3-4 zsák sittet és padló gáz.
Kb egy hete hallottam, hogy elfogtak embereket, akik évek óta tonna szám pakoltak ki állati hulladékot rákospalota határában. Nekünk is volt szerencsénk hozzá. Épületes látvány a sitteszsákokból kikandikáló marhafogsor, véres szemgödör, stb. :boa:
 
Utoljára módosítva:
Elgondolkodtató! Több szempontból is! Amíg még te fizetsz, hogy vegyék már át a használhatatlan autódat, addig ilyen mindig lesz! Aztán, motoros túra, motorostalálkozó: sokan szarnak a maguk után hagyott szeméthalomra, és ez is elgondolkodtató! Amíg pénzbe kerül a veszélyes hulladék ártalmatlanítása (pl. biológiai veszéllyel járó hulladékok), addig a magyar mindig trükközni fog, de az atya úr Istennek egy fillért nem fog fizetni a szemetéért, inkább bírságolják meg!:heureka:
Egyébként akinek humora van, mindent tud. Akinek nincs, az mindenre képes!:D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
995
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére