Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Megnyitottam a motoros szezont

A hosszú, hideg tél után igazi felüdülés volt, hogy az elmúlt hétvégén közel 20 fok volt a hőmérséklet, és még a szél sem fújt. Igazi kiránduló idő - így aztán motorozás helyett a gyerekekkel kirándultunk.

90687-1521022018-fe7683089a38f59977977bce19cf9c90.jpg

(Erről is van videó, ha valakit érdekel szombaton itt voltunk, vasárnap meg itt. )

Volt egy kis remény, hogy majd vasárnap gurulok egyet, de végül későn értünk haza, hulla fáradt is voltam, szóval kimaradt a hétvégi szezonnyitány.

Bár erre a hétre végig esőt mutatott a telefonom, megfogadtam, hogy ha netán mégis sütne a nap, akkor hétfőn, amikor a gyerekek oviban vannak, megyek egyet a Siklóval. Szerencsém volt. 17 C° az azért elég baráti motorozáshoz.

Az indulás nem ment olyan gördülékenyen, mint amire számítottam... kicsit kiakasztott, hogy a téli tárolás miatt a garázsban egész halom cucc nőtte körbe a motoromat a robogótól a bicikliken keresztül az olajradiátorig. Volt ott mindenféle doboz, lakat több is, amiknek a kulcsáról fogalmam sem volt, meg ásó-kapa-nagyharang - ja, nagyharang az nem volt.


Mire elindultam már háromszor levert a víz és olyan idegállapotban voltam, hogy inkább el se indultam volna... Ráadásul késő is lett, úgyhogy sietnem kellett vissza a gyerekekért az oviba. Fel sem öltöztem rendesen, így a kabát nyaka egész úton lobogott és csapkodta az arcomat...

Mindegy, megcsináltam, megnyitottam az idei szezont. Ennél már csak jobb túrák jöhetnek.

Te merre gurultál hétvégén?
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Én majd akkor kezdek neki, ha már kész a blokk Szimón, úgy fest, hamarabb lesz kész, mint Piroska, de mivel "otthon" nem lehet békességben nyugodtan dolgozni, valahova el kell vinnem legalább a blokkot. Még nem tudom, hova, sem hogy mikor tudom kiszedni. Nem egyszerű!:(
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,132
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére