Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

08/2018 A logóm én vagyok

A héten elhatároztam magam, hogy felpörgetem kicsit a Csajok a motoron YouTube csatornáját, ami nem olyan egyszerű feladat, tekintve, hogy nem érzem magam túl fotogénnek, és exhibicionista hajlamaim sincsenek, sőt... jobban szeretek a háttérben működni. Viszont a visszajelzésekből (vagy inkább előrejelzésekből) azt vettem ki, hogy igény vó'na rá. Már pár hete megérkezett az aliexpresszről rendelt telefonállványom is, így már tényleg nem volt más kifogás...

90561-1519583508-81c956bc1e5fbdcd29b09bb5af8da669.jpg

Persze mielőtt nekiálltam a megvalósításnak, ki kellett próbálni az állványt, meg barátkoztam kicsit a kamerával, és a kamerából visszaköszönő önmagammal. Akkor készült ez a remek fotó is.

Most már értem, hogy miért mondja mindig a három éves kislányom a Csajok a motoron logóra mutogatva, hogy ott van Anyuci. :D
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Tényleg jó ez a fotó, de a háttér lehetne egy kicsit motorosabb is... meg lehetne egy árnyalattal (vagy kettővel) több a mosoly is. Próbaként elsőrangú, a beállás, a szerelés az igen jó! Ha logóról van szó, lehetne a "kemény mag" a motorod mögött, a Puncskuckó előtt. Úgyis látszani fog, ki a "főnök", Te vagy sztem a legmagasabb!;)Egyébként milyen videók lesznek fönn? Túrákról, találkozókról, fotókból szerkesztett élménybeszámolók, tesztek, egyéb események? Hogy lehetne úgy feliratkozni, hogy azt csak én láthassam, más, a gépemen garázdálkodó személy ne?
:love:
 
Még nem tudom pontosan mik lesznek fenn... ahogy jön. Vagy amire van igény. Vagy amerre járok, vagy amilyen téma szembe jön.
Azt nem tudom, hogy lehet megoldani, hogy más ne lássa... ha te be vagy lépve, akkor fel tudsz iratkozni, és ha más is belép a te neveddel, akkor ő is látja, hogy mire iratkoztál fel.
Le kell jelszavazni a géped, hogy legyen két felhasználó, az egyik te, a másik egy Vendég, és ha elmész a gépedtől kilépsz, azt a jelszót nem mondod el senkinek és a vendég a másikkal tud csak belépni, mert csak azt a jelszót mondod meg neki. Vagy ilyesmi.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,236
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére