Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2018/07 Dugig

Hozzászólások

Már 3-as kell neki? Én most rendeltem megint 1-est, mert a 2-es nagyon feljön a derekán és nem fér a bodykba se, nagynak ítéltem meg :cool:
 
1-est kb 4-5 hetig hasznaltunk, a 2-es meg mar lattam hogy picit kenyelmetlen combban, de egy keves meg van, azt mar elhasznaljuk. Ami legalul van, az is 2-es, Anyosek kicsit sokat vettek. :D nekunk is derekig ert a 2-es, de mar tartott. Ugye kaptam promos 2-es Liberot es kg szerint mar jo volt ra. Karacsony elott egyiket raadtam, kifolyt a pisi. Aztan szilveszter utan raadtam a masikat, akkor mar tartott. Gyanitom, hogy elotte meg tenyleg nagy volt neki.
3-ast mar nem novik ki pikk pakk, es a pampers oldalan, ha regisztralsz, kapsz egyszeri 1500 Ft-os kupont emagra adott Pampers termekekre. 2x208-at rendeltem. Meg van egy 50-es pakk DM pelus, na meg ejszakara egy nagyobb pakk premium care. 3 honapra min bevasaroltam :gurul:
Ami marad, az a kolleganome lesz, aki most 11 hetes terhes :D mar mondtam neki, hogy minden maradekra szamitson :muhaha: inkabb neki adom, mint levigyem a vedononek... Adnam en Neked is, de Godre nem tul bravuros eljuttatni.
 
Jó előrelátó vagy.. én sosem mertem így bevásárolni, mert olyan hirtelen nőnek, hogy mire a következő csomaghoz érek, már nem is jó rá.
 
Én a 2-essel jártam így, hogy kifolyt a pisi meg a kaki is. Akkor rendeltem megint 1-est. Még utána megint, mert még mindig nagynak gondoltam :D csak a nagyobb méretre van a kedvezmény, már néztem ;) még a Rossmannt érdemes megnézni mert babakártyával volt múltkor 15% kedvezmény és úgy az a legolcsóbb. A dm-est néztem, mert jót olvastam róla, de uannyiba került, szóval nem váltottam. Még van valami moofi nevü, azt lehet kipróbálom, hátha nem rossz, mert elég jó ára van. Aztán még ott vannak a moshatók is :confused: Pelenkafórum lettünk, durva :D
 
De a Rossmano kartya azt neztem, hogy a nagyoknal mar nem ervenyes, igy ez volt olcsobb: 40,82 Ft/db. Most asszem Liberora van van 15%.
Na, most a pelus az aktualitas :p
De ha kicsit jobb ido lesz es Anyum raer, passzolom a szarost es megyunk motorozni :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
904
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére