Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Ördögi összeesküvés áldozata lett a Budapest Motor Fesztivál

Azt hiszem, én mindent megtettem, amit tudtam, meg ami rajtam múlott. Lelkesedtem, készültem, terveztem, posztoltam és beharangoztam, még belépőjegyet is akartam sorsolni, hogy idén is legyen és jó legyen a Budapest Motor Fesztivál.

90532-1518623876-dbebcc4543d11fdd9e643725ad141d48.png

Persze közben legbelül féltem is attól, hogy mi van, ha elmarad. A hírek valamivel gyorsabban eljutnak egy újságíróhoz, mint máshoz, meg vannak belső infók, de inkább nem mentem bele jobban a részletekbe... nem is akartam belegondolni, hogy mi van, ha elmarad a motorkiállítás. Készülődtem, ahogy ilyenkor mindig, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen, mert sok intézni való van egy kiállítási megjelenéssel.

Aztán ma délelőtt jött a hivatalos hír, hogy a szervező úgy döntött, hogy elmarad a rendezvény, majd telefonon is felhívtak, hogy mindenkit értesítsek, akit tudok, állítsam le a bannereket, majd töröltem az eseményt, és a jegysorsolásra sem lehet már regisztrálni.

Mikor ez utóbbi cikket akartam módosítani, az admin felületen a 666-os szám fogadott. Pont ennyien olvasták a cikket addig a pillanatig. Hát mi ez, ha nem ördögi összeesküvés?

A többi médiummal ellentétben nem tettem fel ma a cikket, hogy holnap a hírlevéllel még több emberhez eljuthasson a rossz hír. Mert szerintem rossz hír az, hogy az egyetlen olyan rendezvény, ahol a magyar motorpiac összes szereplője bemutatkozhatna egy évben egyszer, elmarad.

De tekintsünk a jövőbe! Innen talán már nincs lejjebb, innen már csak felfele van.
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Nagyon sajnálom, hogy elmarad. Nekem minden évben az egyik kezdő motoros programom volt, szerettem kint bóklászni, megnézni az újdonságokat, találkozni ismerősökkel, beszélgetni, vásárolni!:(
 
Szerintem csapj bele a lecsóba,legyen egy Csajok a Motoron Motorfesztivál Budapest. :)
 
Utoljára módosítva:
Tegnap délelőtt tudtam meg, hogy elmarad, aztán a CSAM csoportban azt is, hogy bezárt a bolt, ami az utolsó reményem volt kabátügyben, majd délután jött a hír, hogy március végén a rúdtánc stúdió is bezár, ahova járok. Szerintem az egész tegnapi nap el volt átkozva.
 
Ugye? Nekem is gyanús volt... Mi belázasodtunk.... még mellé. De lehet, hogy csak leesett a kő a vállamról, amit a kiállítás előkészületei okoztak, és most kiengedtem a gőzt.
 
Nyugi... van lejjebb...:p
Én is sajnálom. Még akkor is, ha nem tudtam volna elmenni (család ugye, meg anyagiak:boa:)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,271
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére