Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2018/02 Megyünk, megyünk, mendegélünk...

En nem tudom hogy sokan hogyan kepesek 4 fal kozott maradni a gyerekkel. A heten voltam dolgozni, mentunk Godollore csiposzuresre, Hatvanba vervetelre, Ikladra gyerekorvoshoz meg Godollore ismet nagy bevasarolni. Anyam meg mindig bocsatkozott, hogy nem jon velunk... Tok jol elvoltunk! :D
Valószínűleg orokelte Albert az apja Gilbert korjat. Semmi gaz, csak a bilirubinja a hetszerese volt hetfon a legmagasabb normal erteknek. De mara szerintem mar teljesen kifeheredett :)
Tegnap meg Anyoseknal voltunk, meg ott voltak Sogornomek is. Elbabaztunk :D
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

Én inkább kihívom a gyerekorvost, minthogy elrángassam a gyerekeket.
Bár amíg elvan a kosárban, minden sokkal könnyebb... mint pl. amikor két fájós fülű gyerekkel ültem 2 órát a Flór Ferencben és senki ránk sem nézett... közben dél lett, éhesek és álmosak lettek, fetrengtek a földön és már mindenen összevesztek, úgyhogy hazamentem és másnap elmentünk egy magánklinikára időpontra, ahol azonnal sorra kerültünk.
 
Nekem vervetelre muszaj volt a hatvani korhazba menni, de fel ora alatt sorra kerultunk es elotte meg utana is aludt a Töki :)
A sargasag miatt nekunk kell menni a dokihoz, nem jon ki 2 perc vizsgalat miatt...
A csiposzuresre en se mentem SZTKba, mert akkor meg egy honapot varhattunk volna... De 10e-ert fej-, has- es csipo UH-t is csinaltak, szoval szerintem megerte. Azt is elotte utana vegigaludta a gyerek :D
 
Majd amikor futszalad, onnantól kihívás :D De bébibogyót láttam már barlangban is, simán végigaludta a hátizsákban a kirándulást :).
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
847
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére