Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

48/2017 Mirelit motorosok

Úgy 10 évvel ezelőttig, ha motorhangot hallottunk az utcáról, akkor 98%-ban biztosak lehettünk, hogy hozzánk jött valaki. A Harley-k hangjára a kutyáink már akkor a kapuhoz rohantak, amikor mi még nem is hallottuk őket.

90113-1512215843-1c4436fe98438a684acd827ff25e2225.png

Azóta sok minden változott. A haverok is elkoptak, az utcánk is sokkal forgalmasabb lett, és motorosok is többen járnak erre, úgyhogy már leszoktunk róla, hogy minden motorhangra nyissuk a kaput.

Azért amikor december 1-én este 6 körül motordübörgés hallatszik az utcáról, és nem megy tovább, akkor elkezdünk gondolkodni. Például azon, hogy milyen autónak van még ilyen hangja a Bogáron kívül.

Aztán az uram rám szólt, hogy "nyisd már ki, nézd meg mi az!" - érted, nem is azt, hogy ki jöhetett hozzánk, hiszen -2 fok van, tél, meg majdnem éjszaka, hanem milyen jármű az, ami úgy tűnik, épp itt robbant le a házunk előtt.

90112-1512215837-c47832ab4f78f37d0f0122e89f165684.png

A meglepetésünk őszinte volt, amikor a kapuban két mirelit motorost láttunk meg. Mivel az unszolásunkra csak nemrég cserélték le a Hondákat Harley-ra, megígérték, hogy az első útjuk az új motorokkal hozzánk vezet majd. Az mondjuk tök érthető, hogy nem bírták kivárni a tavaszt...

90111-1512215828-ff37c05c09d186d113ac5d52115ae737.png
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Így ismeretlenül is szeretettel gratulálok Nekik a vasakhoz, sok-sok balesetmentes, élményekkel teli kilométert kívánok Nekik!
A teljesítményükhöz is gratulálok, bár hozzá kell tegyem, az ilyen:eek: hidegben való motorozás nem tesz jót az ízületeknek, ha lehet, azért ne erőltessék...

Párszor nekem és barátaimnak is kellett muszájból ilyen hidegben motorozni. Sose felejtem el Czibula Zsolti barátomat, akinek a Yamaha XJ 650-esét december 10 körül rendelték be vázröntgenre Győrbe. Csóron lakott...:eek: Nem lévén más lehetősége (akkor még) a közlekedésre, lábon hozta el a vasat. Azt mesélte, a vizsgálatot végző két percig nem kapott levegőt a döbbenettől!:confused:Visszafelé is lábon kellett vinnie, emlékszem mi szaktársai csomagoltuk be: három nadrág, mindegyik réteg közé a térdéhez teszkós szatyor, többit képzeld hozzá, a Michelin gumiemberke egy etióp távfutó volt hozzá képest, ahogy kinézett. BBAAAASSSZUUUUSS Zsolti, tudsz rendesen mozogni? Nem lesz baj gyerekek, csak fogjátok meg a vasat míg fölszállok:eek:
Nekem egyszer Győrből Jarovcébe kellett menni motorral alkatrészért, nekem se volt más lehetőség, mint Életem Pici Párja. Ugye állandó lakcímként akkor is Kaposfő volt bejegyezve a személyibe. Dörgetek a kishatár felé, ahogy közeledek, a határőr hölgynek (akkor volt kb. 40-45) úgy kerekedtek egyre nagyobbra a szemei. Mint a rajzfilmeken, de komolyan. Mosolyogva odaadom neki a papírokat egy udvarias kezicsókolom után, néz rám, mint aki ufót lát, aztán a papírjaimat, majd egyszercsak rámkiabál: "Úúúúr Issssten, maga Kaposfőről jött iiilyen hidegben?!?!" Nem, Győrből! Szó nélkül adta vissza a papírjaimat, a fejét fogta, intett, hogy menjek. Visszafele ugyanez, megállítás nélkül, csiga szemek, fejfogás, intés. 60 rugót érő motoralkatrész a tatyóban, vastagon vámköteles, életem első csempészése;)
Tovább is van, mondjam még?;):D:D
 
Már nem is tudom ki mesélte, hogy lementek a Balcsihoz Pestről korizni egy ETZ-vel ketten télen.... :D
 
Utoljára módosítva:
Különben nekem is nagyon hiányoznak a barátok. Szegények tudják, hogy sajnos még az se mindegy, mikor hívnak, nekem meg nincs pénzem telefonálni... Azt gondoltam régen, micsoda puhap.csűség, ha valaki nem tud ráparancsolni a zasszonyra, hogy márpedig most a barátaimmal akarok lógni este, haggyálógva, holnap Te jössz, vagy most a barátaimmal beszélek telefonon, neféltékenykeggyémerlekeverekeggyet. És a család nem sokkal később olyan barátaimtól szakított el, akik fontosak voltak nekem, és nem csináltak semmi rosszat nekem soha. És most nem bírom tartani velük a kapcsolatot, semennyire se. És mindenki engem hibáztat, csak sajnos nem én tehetek róla, és ezt (is) nagyon sajnálom. Most is azért tudok írni ide Nektek, mert a zasszony a gyerekeket fürdeti, és ha ügyes vagyok, nem bukok le. Természetesen azt hiszi, csajozok veletek.

Bezzeg amikor a barátnőivel csajos kocsmabulit rendeztek, első szóra hoztam-vittem, nem kérdeztem semmit. Még a barátnői meg is jegyezték, milyen rendezzs férjvagyoggg (nem voltak szomjasak, egyik se). Miért nem lehet hozzám is így állni? (A kérdés persze költői!)
 
Bobtail hátsó sárvédő, apehanger kormány, előrébb tolt lábtartók... más minden nekem így ahogy van...:cool:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,522
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére