Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

47/2017 Csam színű virágaim

Általában nem vagyok az a rózsaszínes típus, de mégis szeretem ezt az élénk magentát... szerintem tök jól kiegészíti pl. a feketét úgy, hogy még nem túlzás... már ha ugye az ember nem viszi túlzásba, mert azért könnyű átesni a ló túloldalára.

90086-1511714882-21b8ff32eaefb943aa8e717cae9bfeab.png

Ezek a pink gerberák egy sima nagy bevásárlás eredményei. Annyira szép volt a színük, hogy nem bírtam őket ott hagyni. Egyébként meg amúgy is megérdemlem. Hát nem? Hát de. :D

A csamos cuccok meg rákívánkoztak a képre. Ha még nincs ilyen pólód, az áruházunkban megrendelheted őket!
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

De ez itt nem a reklám helye ugye;)
Tényleg szép, viszont hadd áruljak el egy érdekességet. A nyomdászatban (édesanyám ebben dolgozott 12 évig, igaz csak irodán, de a nyomdászokkal annyira jóban volt, hogy sok mindent megtanítottak neki), szóval ott olyan szín, hogy piros, nincs. Ott ugyanazt a színt magentának hívják, úgyhogy a magenta nem élénk-rózsaszín, hanem piros... legalábbis nyomdászéknál... Na szóval én is szeretem a szép virágokat, kár, hogy nem lőttem pár képet az otthoni virágágyásról, mert hogy a temetőbe ne kelljen venni a virágot, otthon is nevelgetünk párat. Idén legényrózsáink voltak, és kardvirágok (szegény papának kellett valami a mama ellen:lovag:). Kicsi lányom imádta. A nagyobbnak is tetszett, amikor néha fölnézett a telefonból:morog::morog:
 
Behordtuk a szobába vázába meg ki a temetőbe, és amikor végképp elnyíltak, ki lettek szedve. Fagy előtt a kardvirág hagymák, ők a pincében pihennek tavaszig, ők jövőre vissza lesznek ültetve. A legényrózsa jövőre magról újra lesz ültetve.
Gyomnövény a csicsóka, de gyönyörű sárga-bordó virágát egyik évben, amikor a balhé miatt nem volt virág a kertben, kihordtuk a temetőbe. Szép volt, és aki nem tudta...;)
 
Pont CSAMPink :cool: Elsőre azt hittem mű, mert ennyire rózsaszínt én még nem láttam. Anyukám karácsonyi kaktusza (ami mindig nyílik csak karácsonykor nem) az szintén ilyen élénk magenta, talán picit sötétebb, olyan T-s szerű. Amúgy én se voltam sose rózsaszínmániás, sőt, de szürkével, feketével, kékkel, vagy valamilyen sötétebb színnel kombinálva nagyon jó tud lenni. Meg biztos öregszem, mert már egész sok rózsaszínes cuccom van :D
 
Z
Jah, látszik az oldal arculatán is, hogy nem vagy roddzsaszínes típus....
 
Utoljára módosítva:

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,471
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére