Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

46/2017 Töltekezünk tavaszig

Nemcsak a hőmérséklet kevesebb 7 foknál, ami téli gumi nélkül már nem kimondottam biztonságos, hanem az időjárás is olyan nyálkás, nyúlós, ködös, hogy egy kicsit sem csábít a motorozásra.

89682-1511101028-e7ec5d6838f98a49a9189807f1387f62.png

Habár a motorok ugyanott, és nagyjából ugyanúgy töltik a telet, mint a nyarat (ez azt is jelenti, hogy ha netán hirtelen 20 fok lenne, bármikor elő tudjuk venni őket), folyamatosan töltjük az aksikat a csepptöltőkkel, így tuti, hogy tavasszal pöcc-röff elindulnak majd, ahogy korábban is mindig.
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Azért a hirtelen 20 fokkal óvatosan, mert az aszfalt attól még elég hideg. Mostanában kicsit többet kocsikáztam, mint szoktam, mint aki tojásokon jár, mert én már fostam a kopottas nyári gumikkal 4-7 fokban és esőben. Szóval előzgetett is robogós, mert a 60-as táblánál csak 60-al mentem. Hát ennyi, még kocsiban is papírkutya vagyok :cool:
 
Kedves Babulu és Mindenki! Vigyázzatok, mert a zsernyákok:zsaru: fokozottan ellenőrzik a téli gumit! Tudom, hogy nagy tétel, de a büntetésből körbe lehet gumizni egy kisautót! Javaslom, egy viszonylag normális áron kapható acél felni garnitúrára kell fölrakni a téli gumikat, akkor azt otthon is föl lehet tenni onnantól. Elvileg november elsejétől március 31-ig időjárástól függetlenül kötelező a téli gumi.
Óvatosan az utakon!:ciao::love:
 
Én ezt ugy tudom, hogy magyarországon még nem kötelező, csak ajánlott a téli gumi/ persze én is kötelezővé tenném/, de nem vagyok jogalkotó:).
 
Feltettük hétvégén, mert már megvolt tavaly is. 1-2 éves alig használtat vettünk a gyári ár feléért, de jó minőségűt (ADAC tesztgyőztes volt ebben a méretben anno). Amúgy én is hallgatom a rádióban, hogy ellenőriznek a rendőrök. Mit? Én is úgy tudom, hogy nem kötelező a téli gumi nálunk. Faterom nem is foglalkozik vele, mert ő annó a ladákat is elvezette, fakeréken ahogy ő mondja és csak a városban jár. Mivel mi megyünk egész évben anyósomékhoz 220 km-re pályán, mi vettünk. Amúgy meg nem tudok annyira vezetni, hogy hóban fagyban menjek, gumi ide vagy oda, inkább akkor tömegközlekedek :D de a lelkemnek jóttesz, hogy ha elkezd szakadni a hó és 0°C van ne álljunk meg félúton.
 
Most már én is lassan elteszem aludni Szimót. Piroska épül, Sárához még csak most szedem majd össze a cuccokat... akksi egyikben sincs, ennyiben jó szoci picivel járni...
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,394
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére