Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Rövidnadrágban motorozni? De miééééért?

Általában beöltözés-párti vagyok, de néha azért néha nekem is sok: nyáron, ha 40 fokban kell bemenni a városba, általában térdig érő rövidnadrágot húzok, csizmával és térdprotival, így van 1-2 tenyérnyi felület a lábamon, ahol szellőzhetek, és ami amúgy csak kis eséllyel érne le egy esésnél, szóval ezt még nem tartom olyan gáznak.

Hétvégén Sirokon viszont annyira melegem volt már, hogy felpattantam forrónadrágban (csizma, kabát, proti, satöbbi azért megvolt). Hát azt kell mondjam, hogy képtelen vagyok felfogni: mások hogy a fenébe tudnak egész nyáron így motorozni? Mert az egy dolog, hogy baromira nem volt meg a biztonságérzetem, ezért nem is tudtam olyan önfeledten és jól motorozni, folyton azon paráztam, hogy 110nél vajon milyen gyorsan darálná le az aszfalt a lábamat egy esésnél (nagyon). De ezen felül 10 mp alatt összeizzadtam az üléssel, hozzáragadtam, és minden mozdulatnál lejött egy réteg bőr a combjaimról. Minden kanyarodás, lábletevés, megállás, elindulás oltárira fájt, (ehhez hozzá kell tenni, hogy a csütörtöki rúdtánc után amúgy sem volt már sok bőr a belső combomon), egy idő után már úgy ültem a motoron, mint akit odabetonoztak, ami viszont sokat levont a kanyartudásból és persze az élvezetből is. Oda-vissza kb 30 kilométert mentem, de megfogadtam, hogy ilyet soha többet...

De tényleg. Más lányok hogy bírják ezt elviselni egész nyáron? Miért jó nekik?

(A kérdés félig költői. Értem én, szexisség, meg minden, de akkor is...)
Csatolás megtekintése 16289
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

A halászgatya fazon jobb, valami erősebb farmerból, és azon nem ragadsz rá az ülésre, alatta meg elférnek a protik, és a gatya alá nem repülnek be a darazsak a menetszéltől. ;-) Még jó hogy nem csípett nunin semmi a forrógatyóban :D
 
Jah, és az is krva szar, amikor az autó után felpattanó kavics (az, ami kiveri kagylósra a szélvédőt), az találja el a finom combibőrt...
 
... viszont tényleg szexi voltál. Gondolom a pasiknál sikered volt.
És már meg is válaszoltuk a kérdést.
Ha pasizni akarsz, szenvedj! (lejön a bőr a combodról)
Ha motorozni, akkor is! (beleizzadsz a motoros cuccba)

Szóval egyik rosszabb, mint a másik. Menj inkább kocsival! :D
 
Hát volt néhány megbámulás:) De nem ez volt a cél.
A kocsiban meg nincs légkondi, azzal pláne nem megyünk sehova nyáron:D
 
te ebben az összeállításban tényleg felmásztál egy motorra? :) akkor az a csoda, ha ezt bárki túlélte... aki látott. instant szívroham.
 
Hátöö... a kép illusztráció, egy korábbi fotózáson készült. A siroki rövidnadrág kb 2 centivel hosszabb volt, a felsőm kb +5 centi, és amúgy volt rajtam csizma, térdprotektor, bukó, kabát, kesztyű is. Nem az volt a célom, hogy riogassam a népet:)
 
Z
Ha már így beöltöztél, akkor a forrónaci gondolatot nem értem, tök logikátlan, vagy inkább exhibicionizmus? :D
 
Én is mentem 1-2 alkalommal rövid gatyában. Amikor térdprotektort is vettem fel, épp a Tisza-tóra mentünk strandolni, ami 150 km tőlünk, és folyamatosan jobbról süt a nap. Na akkor sikerült a körülötte lévő részen úgy leégni, hogy egész nyáron úgy járkáltam, mint aki még hordja, még idén is látszott a fehér sáv. Már max 3/4-es gatyában megyek, mert a tankhoz hozzáragad a combom, és a blokkból úgy jön föl a meleg, hogy úgy érzem leég a lábam. Én már nem járok rövidgatyában, az ördög nem alszik, jobb félni, mint megijedni.:eek:
 
Zé eleve forrónaciban voltam, a fene se akart átöltözni, hosszúnadrágot húzni 40 fokban. A többi meg alap, azok nélkül nem nagyon indulok el sehova.
(Na jó, ez így nem teljesen igaz, a sátortól a kijáratig csak a kabát volt rajtam pluszban, az is kicipzárazva, és a kapunál kezdtem csak el beöltözni.)
 
Z
Igen, értem hogy abban voltál, csak azt nem értem ha már az összes kiegészítõt magadra aggattad, akkor a farmer már nem osztott, nem szorzott volna... Bár magam is megbámulom a szép kerek, sportos forró nacóba bújtatott nõi fenekeket, ezért sosem bánom ha megmutatása céljából nem kerül rá farmer... Gondolom a siroki ffi vendégek sem szomorkodtak. :D
 
Mondjuk nálam pasinál másképp néz ki a dolog, átvitt és egyenes értelemben is. Én egyszer ültem kényszerből hátra halásznadrágban - el is estünk. Csodával 6áros módon nem lett semmi horzsolás. Én mindig viszonylag kis vasakat ültem meg, de a hosszú farmer alap volt, a horzsolásveszély elkerülésére. Meg nem is szívesen mutogatom a lábam szárát, mert tele van pontszerű bevérzéssel (évtizedek óta sorra durrognak el a hajszálerek a lábszáram és lábfejem bőrén, felületes szemlélő azt hiszi, mocskos, alaposabb azt, hogy gombás).:boa:Jó kis örökség, a lábszáramon ötször annyi idő, míg meggyógyul egy seb... a rosseb... :D Vékony sztreccses farmer, oszt adj neki. Még fölülre is ritkán vettem kevesebbet, mint farmerdzseki. Egyszer kipróbáltam egy XJR400-at:ok:na ott már kevés volt a póló meg motoros farmermellény.

Birge nem győzöm csodálni a szépségedet. Még hozzá ez a rúdtáncos infó... húúú csak asszony meg ne tudja:eek:habár most az ő gépéről nyomom, remélem ha simán törlöm az előzményeket, nem tudja visszakeresni;)
 
A vége még viccnek is rossz, úgy vonzom a féltékeny barátnőket/feleségeket, mint méz a méhet, szóval légyszi ne hozz kellemetlen helyzetbe.
 
Update: a halásznadrág is off, a protektor kikezdte a térdemen a bőrt és visszajött a 10 éve nem látott ekcéma. Brrr...
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
birge
Olvasás
2,607
Hozzászólások
44
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

birge további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére