Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

17/2017 Anyuci motorozik

Már hetek óta tervezem, hogy előveszem végre a motort, de két gyerek mellett nem egyszerű olyan időpontot találni (mint régen), hogy csak úgy felülök, és megyek amerre az út visz. Ráadásul az időjárás sem volt túl kegyes mostanában, és az év első motorozását sem nem szélviharban, sem nem zivatarban képzeltem el.

87137-1493560862-3b0f45dc587ddf98f659b8d640c1b406.jpg

De közben fogy az idő. Már kevesebb, mint egy hét van a 11. Nemzetközi Női Motoros Napig, és semmiképp sem szeretnék úgy odamenni a vezetéstechnikai tréningre, hogy csaknem fél év után először tolom elő a motort a garázsból.

Ez a mostani hosszú hétvége mindenképp esélyes volt egy motorozásra, de nem ígértek most sem motoros időt. Aztán ma reggel felkeltem, és megláttam, hogy süt a nap. A hőmérő is 10 fok fölötti hőmérsékletet mutatott már, úgyhogy elhatároztam, hogy most van itt az alkalom.

Az öteletemet sikerült átvinni a családon is, úgyhogy felöltöztem motorosba (ez is mindig izgalmas így szezon elején - ki tudja, minden rámjön-e), aztán gumit fújtam, és a motor fél év állás után is első gombnyomásra indult.

Annyira vagány voltam, hogy elmotoroztam az Aldiba vásárolni...

(...ami persze külön posztot megérne, hogy mennyire praktikus bevásárolni motorral.)
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

Apuci idén még nem motorozott. Elővette egyszer a HATALMAS vasat a garázsból (S51), ment vele egy kört az udvarban, hogy vajon nemcsak beindul-e, de erő is van-e még benne (karburátor problémák voltak szép számmal). Apuci az egész hosszú hétvégét végigmelózta, ahogy hónapok óta semmi ideje a két pici lányára. "Apaaa, nem akarom, hogy elmenj! - Csipetkém, ha nem megyek el fát szedni, nem lesz a télen meleg a konyhában! - Ja, akkor menjél!" Istenem, bárcsak a motorozást lehetne így megindokolni! Bár a család minden tagjától ez hangzana el, ha azt merészelné apuci mondani, hogy kedves mindenki, tele a bré, oldalba rúgom a vasat aztán majd egyszercsak jövök. De hát úgy néz ki, a meló parancsol, az meg van mindig. Jó lenne, ha nem kéne választani apucinak, hogy motor VAGY család. Apuci szerint úgy lenne a normális, hogy motor ÉS család. Ahogy az régen volt. Változnak az idők? Ennyire? Apuci faszedés közben pont ma gondolt arra, jó lenne egy ilyen blog ide, aztán lemondott róla, nehogy azt mondják (itt is), hogy csak nyavalyogni tud.:beteg:
 
fát szedni menni motorral? :D
Robogóva én anno számtalanszor mentem bevásárolni. Kitoltam a tacskóból a megpakolt kocsit, telihajigáltam a kis Minte-et + hátizsák + táska a lábtartón és a taxisok nem akartak hinni a szemüknek, hogy a kétheti bevásárlással elegánsan távoztam. Mondjuk akkor nem főztem két hiéna tinire pluszban...
 
Jó lett volna... ahhoz túl közel van (2 km) meg a kötelező sóherság, úgyhogy bringa... legalább 2 kerék...:p
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
2,205
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére