Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

16/2017 Csajbringa

Nem kell hozzá más, csak néhány matrica. Végülis az én metálszürke motoromból is így lett csajbringa...

87136-1492971878-4dd4a3b07a917587c6e599ec46a87da8.jpg

A történet egyébként az, hogy az uram pár hete átment kocsival a kert közepén hagyott futóbiciklin, ami ettől kettétört középen, úgyhogy ment is a szelektív kukába azonnal. Viszont a jányom, aki minden nap bringával jár bölcsibe (még hóban, fagyban, mínuszban is), így visszakényszerült a kis műanyag motorra, amivel az első nap ledarálta az új cipője orrát.

Persze aztán raktam rá cipővédőt, de nem akartam, hogy visszafejlődjön, a 12-es petálos még túl nagy neki, és hajtani is csak hátrafelé tudja, úgyhogy ma minden érvemet bevetettem, és elkommunizáltam egy 4,5 éves kisfiú futóbiciklijét. Cserébe kapott egy pár kitámasztó kereket a 16-os bringájára, hogy hamarabb megtanuljon rajta menni.

Szerintem mindenki jól járt.
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

:confused:Így tudnék üzletelni;):D
Nálunk a csajok húsvéti ajándéka egy-egy új bicaj volt, ne tudd meg hogy leégtünk anyagilag:eek:De szeretik nagyon, úgyhogy szerintem megérte:ok:
 
Nálunk semmiből nem volt új, így aztán nem is égünk le. :D
Amúgy sok mindent örököltünk. Most a 12-es kisbringából van két majdnem tök ugyanolyan.
A múltkor a játszón vettem egy kisrollert 5000-ért, mert tök jól ment vele Lenke, és az anyuka mondta,hogy nekik kettő van, de a másik gyerek nem használja. Azóta sem használta senki. Lőrinc 16-os bicaját karácsonyra szintén pénzért vettük, de azt is használtan.
Viszont olyan járműpark van, hogy beszarsz... külön garázs kellene nekik.
Most elkezdtem gondolkodni, hogy kinek adhatnám a két műanyag kismotort meg a kisautót, mert még egy kilyukadt cipőt nem akarok kivárni. Ma elajándékoztam az egyik cipővédőt is az egyik bölcsistársnak, mert abból is kettő volt itthon.
(Hm, tényleg csajok, nem kéri valaki?)
 
Nálunk is érik a külön garázs;)bárcsak nekem is lehetne, valami nyugodt, lyukasórában gyorsan elérhető környéken:D
Eddig nekünk is minden használt-netrőlvett volt, többel fürödtünk be, mint ahánnyal nem:eek: Nejem ilyen újcucc-mániás, nekem ugyan jó lenne a használt is, de ragaszkodott hozzá, azt mondta, ki tudja, megengedhetünk-e valaha még magunknak (pontosabban a csajoknak) valami új járgányt. Ha továbbra is így szórja a mindennapokra a zsét, hát igen, sanszos, hogy többet soha:morog:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,769
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére