Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2017 / 07 "Kínai kel"

2 hónapja került a hűtőmbe. Szép nagy volt, friss és egészséges. Azóta fogyott, levélről levélre. Tegnap értem a szívéhez. Rothad....
Szeretném tudni, hogy eleve romlott volt, vagy időközben rothadt el...?

Csatolás megtekintése 16178
A két kis levélkezdemény a tövénél... Bámulatos. Így fejlődik valami halottból új.​
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Egy időben én is küzdöttem az ilyen növényekkel kidobásig... Aztán rájöttem, hogy ha lefagyasztom, aztán elfőzöm apránként úgy nem kell kidobni... :D
 
Hát ne haragudj, de 2 hónapig egy ilyen csoda, hogy csak "ennyi" baja volt. Ezek a mai zöldségek, gyömölcsök sajna nem bírják már úgy. Eleve mire ideérnek, ki tudja mennyit utaznak. Én azon vagyok kiakadva, hogy megveszem az almát, gyönyörű, egy hét múlva meg a fele már rohad meg. Pedig egy almának egy egész telet ki kéne bírnia, legalábbis amennyire én tudom, régen így tették el.
 
Az az régimódi alma a pincében csücsül, egyesével szépen letéve, egymás mellett és tavaszra megráncosodik amíg kibírja a telet, mert kiszárad szépen lassan. Most hogy szép ropogós maradjon leszedik róla a természetes viaszt és lepermetezik gombaölővel aztán irány a hűtőház a ládákban. A ládában meg össze-vissza törik szállítás közben, aztán amint melegre kerül meg is indul a rohadás...
 
T
Amúgy köszöni, él és virul, meg lett gyógyítva a csúnya rész, s a két kis levélkezdeményből új élet fakad ;)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
tagama
Olvasás
283
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére