Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Jég veled! :)

Jelentem a SHOEI jégálló, Ewan pedig egy hős!

Már kezdtem abban a tévhitben révedezni, hogy a motorozás (árnyoldala) nem nyújthat nekem újat. Hóban-fagyban motorozás, tükörjég, köd, homokban offroadozás, felhőszakadás, stb....stb.....
Ma rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van, így a jégesős epizód is rögvest pótolva lett. Mielőtt elértem az epicentrumot, azon gondolkodtam a viharfelhőket látva, hogy vajon melyik filmben vagyok? A Függetlenség Napja, vagy az Armageddon? De, hogy ne legyen már olyan könnyű, ezért pont egy többkilométeres útfelbontásban kaptam. Mivel ez sem fogott ki rajtam, így bónuszként még összeszedtünk egy fémdarabot -amit akkor még nyilván nem tudtam- de itthon a garázsban már sisakban is hallható volt, ahogy a levegő távozik a hátsó gumiból. Én meg azt hittem, hogy a rengeteg víz miatt mászik a hátulja kanyarban...
Azért férfiasan bevallom, mikor a cseresznye nagyságú jégdarabok dió nagyságúra váltottak, félreálltam, és behúzódtam egy hirdetőtábla kalapja alá 5 percre. Ewant szegényt meg otthagytam az elemek tombolásának, de hősiesen pattogtatta le magáról a jéglabdákat. Látszólag nem lett baja, de holnap majd tüzetesebben ellenőrzöm. Az én karom-lábam viszont úgy néz ki, hogy a Túró Rudi csomagolása szégyenében ledobná a pöttyeit.
Azért qrvára tud ám fájni, mikor vizes cuccban eltalál egy diónyi jégdarab...

Azt meg már el sem mesélem, hogy nyilván bőrig áztam, esőruha nem volt nálam, de ha lett volna sem véd meg semmitől. A csizmám 3/4-ig (igen, a szára háromnegyedéig...) megtelt a nadrágomról belefolyó vízzel, vicces volt a váltás. Kb. mintha egy lavór vízben tapostam volna. A bónusz, hogy legalább langyos volt. A kesztyűmbe minden fékezésnél beömlött a kabátom alkarjában összegyűlt víz, illetve ilyenkor a seggem alá is jött egy adag az utasülés irányából.

Ja, amúgy nem panaszkodom, de asszem most iszom egyet
1f60a.png

Csatolás megtekintése 16028 Csatolás megtekintése 16029 Csatolás megtekintése 16030
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

Hinnye a mindenit, megérdemled a melegítő páleszt, forró fürdőt... Hol volt ez az ítéletidő?
 
T
No para, ez éppen 2 hónapja történt, csak gondoltam régen írtam már blogot...
Amúgy Lövőnél értem bele a szupercella közepébe. A mellékelt fotó konkrétan itt készült, bár nem az én fotóm.
 
T
A forró fürdő amúgy megvolt :)
Egyébként a lista is bővült azóta, amit az első bekezdésben emlegetek :( Lehet azt is meg kéne írnom...
 
Írd meg nyugodtan! Egyébként az első képről én is szupercellára tippeltem volna... basszus de durva, eddig ilyen képeket csak több ezer kilométerre tőlünk lőttek, most meg itt van... de durva:eek:
 
T
Tényleg így nézett ki. Félelmetes volt, de volt benne valami gyönyörű is. Már messziről azt latolgattam, hogy pont a közepe fele tartok :( Volt neki egy abszolút széle is. Ahol, mint egy ilyen függönyön, átléptél az esőbe, ami aztán kb. 2 km-en belül jégre váltott.
 
T
Nem forgószél volt, jégeső :D
De tök büszke voltam, hogy a kocsik előbb félreálltak, mint én :)
Amúgy voltatok már olyan esőben, mikor haladtok keresztül a falun, és TUDJÁTOK, hogy jobbról-balról házak vannak, de nem látjátok? :eek: Így történt, hogy a hirdetőtábla kalapja alá álltam. Ugyanis a buszmegállóra pályáztam, mert tudtam, hogy van ott egy, leindexeltem, hogy kb. itt van (látni ugye nem láttam), de nem ott volt. Picit tovább gurultam, de még mindig nem találtam, viszont ott volt a tábla :)
 
Utoljára módosítva:

Blogbejegyzés információ

Szerző
tagama
Olvasás
391
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére