Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

34/2016 Az új duda

Gondolom senki másnak nem okozott lelki megrázkódtatást a motorom dudája - pontosabban kürtje - eddig... Én voltam az egyetlen, aki már az első alkalommal is hidegrázást kapott tőle. És nem csak a kinézetétől, hanem a hangjától is, ami leginkább egy hajókürtéhez hasonlított, de kb olyan hatékonysággal, mintha egy jó hangosat leheltem volna.

Ezen a héten végre elérkezett a pillanat, hogy a hajókürtöt normális, egyszerű dudára cseréljem. Ilyen lett:

82980-1472410293-68e8f717be7d840c2c91b1b458b5b10b.jpg

Ha valaki még nem látta volna, ilyen volt:

40558-1300352636-88a41e9696f5610758cd9eff01f52dbe.jpg

A sztorihoz még annyi hozzá tartozik, hogy azért vittem szervizbe a motort, mert a féklámpám folyamatosan égett. Pénteken végre hazahoztuk. A baj csak az, hogy a féklámpa egy relécsere és a féklámpa kapcsoló megbuherálása után most is folyamatosan ég... szóval gondolom jövő héten megy megint vissza. Ezek szerint nem volt elég a buherálás, ki kell cserélni a kapcsolót.

A következő aktuális projekt egy új markolat lesz, ami szintén 2011 óta csípi a szemem, de most már annyira szétrohadt rajta a gumi, hogy állandóan fekete a tenyerem tőle... ideje lesz végre lecserélni azt is. Már elkezdtem nézegetni a lehetőségeket az interneten.
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Az én Simson dudám is ilyen, azon jót röhögtem elsőre, a bicajcsengő, ami rajta van, hangosabb:eek:
nekem az alumíniumból esztergáltatott markolatok fogták meg mindig a kesztyűmet (ritka volt, hogy kesztyű nélkül vezettem, persze az ujjatlan chopperes verziót hordtam):csam:
 
...hátőőő, nekem meg a szívem vágya egy kamionos kürt, mert elég vérszegény dudám van, és konkrétan észre se veszik amikor használom...
 
V
Boltold el Nanával a hajókürtöt ;) Csak utána ragassz rá valami jófajta Suzuki logót, ami takarja a H-D-t, meg rakj be valahova egy autóakksit, mert ha rányomsz, leszívja a Lóóóó kicsijét... :D:D:D:D:D:D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,898
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére