Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Shadow a semmiből ismét

Tegnap rendezkedhetnékem támadt, kiselejteztem egy csomó régi papírt meg újságot, és közben a kezembe akadt pár régi CD-is. Találtam jó párat, amin TotalBike és Wild feliratok voltak, úgyhogy nem bírtam ki, bele akartam nézni.

82188-1466067503-2e6922f529fdfbc2200e5db54ff01e3b.jpg
(Egyébként ezért nem végzek soha semmi ehhez hasonló selejtezős munkával - mindig találok valami érdekességet, ami elcsábít.)

Az első döbbenet az volt, hogy a laptop nem olvassa a CD-ket... ezt mondjuk nem értettem, hiszen DVD meghajtó van rajta, annak meg a CD-t is olvasnia kell. Vagy nem? Szóval újabb egy óra ment el azzal, hogy megpróbáltam a drivert frissíteni.

(Na ez meg a másik kiborító, hogy nem lehet egy sima drivert találni, mert egyből rátelepül a gépemre valami DriverDoctor és ehhez hasonló programok, amik ellenőrzik a gépemet, kiírják, hogy 43 elavult driver van a gépemen, amit azonnal frissíteni kell, úgyhogy most fizessek 99 dollárt, és akkor egyben frissítik mindet. Összesen három ilyen programot takarítottam le a gépről, mire sikerült az egyik CD-t megnyitni.)

82181-1465993922-051c3a3e3741155473fb9f5491183a18.jpg

Viszont - azt kell mondanom - megérte a küzdelmet, hiszen 2000-ig visszamenőleg találtam cikkeket és képeket, sőt a saját motoromról, a Steedről is volt egy sorozat még 1999-es dátummal... bár ha jobban belegondolok, lehet, hogy rossz a dátum, mert 2001-ig, amíg a Guzzit meg nem vettem, ezzel jártam, a képek pedig a Frontosa motorosboltban készültek, ahogy már becserélve a Moto Guzzira, az eladásra várt...

Mindenesetre nem is emlékeztem, hogy készültek róla ilyen jó képek is. Ugye milyen szép volt?

Most már teljes a galéria a Honda VT 400 Steed/VT 600 Shadow átalakulásairól a négy év alatt, amíg az enyém volt. Nézd meg a képeket!
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Ugye? Itt esélytelen egy napig csinálni bármit... ezt is úgy kezdtem, hogy a gyerekek nem voltak itt... de aztán előkerültek.. :D
 
Hú... az jó lenne. Az még kicsit odébb van.
Csak pár órára vitte el őket az apjuk. :D
 
Na úgy tűnik, az egyik program nagyon ragaszkodó típus...
A Driver Detective vírusnak tűnik... Nem is telepítettem, de nem lehet eltüntetni. :mad:
 
Néha én is megnézem a jó mélyre elrakott képeket a vasakról. Szomorú leszek... aztán amikor megpróbálom elmesélni, vagy szimplán rágondolok arra a néhány sztorira, el is bőgöm magam, remélem, ilyenkor senki nem lát... mondjuk amikor első motorommal, Kicsi Szerkentyűvel csont egyszerre gyógyultunk meg (nekem senki ne próbálja innentől bemesélni, hogy nincs lelkük!), vagy amikor Életem Pici Párja fülébe jutott a motorcsere, vagy amikor Dávid barátom fölhívott, mit üzenek az új tulajának...:((:((
 
Tanácsos egy pendrive-ra lementeni ezeket a dolgokat, a CD-ről, pláne a DVD-ről eltűnnek az adatok egy idő után!
 
Nagyon szép volt, bár nekem ez a stílus már kicsit high-tech... egy chopper az legyen chopper, minta Captain America vagy Grace! Első kerék bicajból, még éppen látótávolságban, hónaljszárítás, hátul úthenger a merev vázban, a csöppnyi csepptank ne takarja a motort, csücsülés majdnem a flaszteren, láb lazán elöl... stb stb;)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,871
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére