Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2016/22 Kerge-ég

Egyik pillanatban még klímázunk, utána meg pulcsiért kiáltunk...
Más: valaki tud olyan helyről/emberről, aki méretre készít cordura motoros nadrágat???????????
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

V
Olyat nem, de pl. Louis-éknál is van pár modell, amiből létezik hosszított/rövidített fazon... feltéve, hogy azokon a körökön nem vagytok már túl... :)
 
Az én Beringemnek is van ilyen modellje. Igaz nem a női fazonú, hanem az unisex. De van a derekában állítási lehetőség, így nekem sem okoz gondot, akinek van két szám difi van az alsó és felsőrésze között :) Gondolom ez a típus már nincs, ami nekem van, de utódja tuti van. Én annó végigpróbáltam náluk az összes nőit, de mint hosszú volt és béna szabású. Ez meg pont passzolt. Mondjuk nekem még az is szempont volt, hogy legyen külön vízes és termós bélése. Termóssal már nem igen tudok mozogni, szóval azt a részt nem szoktam beletenni, inkább 2 aláöltöző. Foktosok régen nagyon aranyosak voltak, én tudom ajánlani őket illetve a márkát ;) Jah és hát nem olcsó, de pl. ha kinézed, felpróbálod, megjegyzed, rá lehet lelni külföldi motoros oldalon felébe ugyanarra. Egyik haver is így tett a javaslatomra, a kabát bolti áráért vett egy szettet :)
 
Kérdezz rá Somáékra Kaposváron. Ugyan ők effektive bőrrel foglalkoznak, de mivel a bőrcucc ehte motoros cucc (a másik felhasználását most hagyjuk), sztem van némi fogalmuk a motoros cuccokról, hátha megvarrják Neked cordurából is. Más tippem nincs... (Soma bőrruházat, Kaposvár, Füredi út)
 
Rájöttem, hogy jó lesz nekem az is ha bővítik a ruhám, mivel comb és seggtájékon is bőven kinőttem. Illetve rámjön, csak ne kelljen megmozdulnom... Egy lány ajánlotta FB-n a Ruhaklinikát, már beszéltem is velük. Holnap megyek be hozzájuk :)
Köszönöm azért a hasznos infókat, mert kitudja hogy lesz e még rájuk szükségem :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,032
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére