Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Eltűnt barát - keressük

Ő a fogadott bátyám, Sápi Attila, 20 éve jó barátom. 2016. január 5-n lement a boltba este Újpalotán egy szál fekete melegítőben, zöld kabátban és sportcipőben, azóta nem látta senki. A papírjait, az autóját, a mobiltelefonját otthon hagyta, azóta keressük.

Zárkózott típus, úgy hívom magamban, hogy a szamuráj. Néha mondtam is neki, vigyorgott rajta és legyintett. Biztonsági cége volt, régebben ő őrizte a konténereimet, mindent megtett azért hogy normálisan menjenek a dolgok. Most Zugló képviselője, sokaknak hiányzik, nem csak a barátainak, családjának. Nem bratyizós, nem beszédes, de segítőkész és jóindulatú. Drukkoljatok hogy meglegyen.
Aki látta a 15. kerületi rendőrkapitányságon, vagy nekem is jelezheti.
Köszönöm.

Hozzászólások

A bizonytalanság a legrosszabb. Januárban arra mentünk vissza a suliba, hogy egyik kollegánk Karácsony másnapján öngyilkos lett. Minden, számunkra felismerhető előjel nélkül. Merthogy nyilván segítettünk volna, ha... Hát remélem, nem történt baja! Remélem meglesz mielőbb!
 
Vidék, hallottam róla. Néhány ember megkeresett segítő szándékkal, elmesélték az ő történetét is, hogy miként keresték. Rendezett család meg minden, és egyszer csak vége... Elkeserítő, hogy ilyen tud történni.
Tegnap 8-9 sajtós keresett meg, félelmetes stílussal. Kint van a telefonszámom nyilvánosan a fércbukon (pont azért ha tud valaki valamit, elérhető legyek), erre sunyi kis üzenetekkel bombáznak, de csak egynek volt vér a pucájában felhívni, az nem is hordott össze szemétségeket. A többit udvariasan továbbítottam Attila főnökei felé.
A sajtó amit elkezdett összehordani róla, az végtelenül elkeserítő. Amit találtak, mindent megszoroztak tízzel... rosszindulattal persze. Alatta a "jóindulatú" cikkeknél meg kiborítóak az értelmesebbnél értelmesebb kommentek... Gyalázat, hogy mennyi ostoba hergelhető gyökér van. Gyalázat, hogy a sajtónak, a médiának a munkatársainak, akinek a hiteles hírközlés lenne a feladata, azoknak emberileg mennyire olcsó az értékrendjük. Ezektől várunk normális hírközlést, ennyire hitelesek ezek bármi másban is.
De azért tudom, hogy nem mindenki ilyen, mert most már több ezren megosztották, segítően. Nagyon sokan odaírták, hogy miben segített nekik, és hogy jó ember. Csak nagyon szomorúnak találom, hogy pont a hangadónak, a médiának a szemléletmódja ennyire alacsony... Nekik kéne példát mutatni emberségből.
 
Mai nyúz: Tegnap az egyik újságírónak nem nyilatkozott a kedvese, mire az megfenyegette hogy megírja kromofággal van leöntve Attila kocsija. Nem nyilatkozott. Erre a gyökér csak megírta hogy valaki megfenyegethette a politikust, mert a kocsija kromofággal van leöntve. A kocsin két huszforintos méretú lakk kopás van, átlagosan lelakott, a cikk meg persze fotó nélkül...

A sztoriban egy igaz: a fenyegetés. Az újságíró részéről.

Simán megér egy becsületsértési pert.
 
Utoljára módosítva:

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
1,506
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére