Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Az ÚJ vas

Üdv szevatok! Hát igen, újra motortulajdonos lettem, papíron. Apám megtudta, hogy a faluban 200 méterre van egy ledobott 4 gangos Szimó... megvette... Mindenáron kötötte az ebet a karóhoz, hogy az én nevemen legyen. De részint a Babetta dolgai miatt, másrészt ismerve őt, nem ujjongtam az ötlettől. Elkezdtem neki még régebben építeni egy Simson Star blokkos Verhovina 6-ost, az ő igényeire szabva, titokban, és még titokabban chopper szettet faragni hozzá. Na ezt majd befejezem, és eladó lesz... erre a vasra szintén lesz chopper szett titokban... Kíváncsi leszek. Amikor sikerült életet lehelni bele, nem bírtam ki, mentem egy rövidet vele. Hát k_va hideg volt. De megnyugodtam, hogy még nem felejtettem el, hogy kell vezetni egy váltós gépet :D Majd írok, ha kész lesz! Megpróbálok föltenni egy képet, innen szép a győzelem apropóból :D háttérben fater, csak hogy lássátok, kiről is regélek mindig :DCsatolás megtekintése 15866
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Jameg, attól is félek, hogy első vasam, Kicsi Szerkentyű is 51-es volt. de 3 gangos rendszámos, szintén ezüstmetál, és nagyon-nagyon szerettem... két vas van, akikkel ha újra találkoz6nék, valószínű elbőgném magam: Kicsi Szerkentyű és Életem Pici Párja (Simson S51 és CZ250 Sport). Félek, hogy túl nagyok lesznek az elvárásaim... félek, hogy nem fogom tudni ugyanazt vagy kellőképp hasonlót átélni, mint akkor, részint mert vén vagyok, mint az országút, részint meg nem is hagyják, hogy átéljem...:eek:
 
Jóvanmá', Vidék!
Próbálj kicsit pozitívabban hozzáállni:
Új év, új motor. Ráadásul ott van a kezed ügyében, és motorozhatsz vele. Itt van, mire vágytál, és még csak nem is világító ágytál, hanem motor.

Mi van, ha az apád épp azért akarta a te nevedre íratni, mert látja rajtad, hogy mennyire hiányzik a motorozás, csak éppen nem tudja magát szóban jól kifejezni.

Hidd el, ha elkezdesz az emberekről, akár elsőként a saját családodról jó dolgokat feltételezni, egyszer csak megjavulnak...

Én speciel várom a boldog folytatást.
 
Látjátok, ezért szeretlek Benneteket. Annyira aranyosak vagytok! Megfogadom a tanácsot, ígérem, hogy pozitívan állok hozzá a dolgokhoz... remélem, sikerül... Mindenesetre majd VerSzimóról is jönnek majd a képek, ma megkaptam egy részét az esztergált cuccoknak, tudom folytatni. Sajnos csak egy részét, az igaz érdemi váltásra egy másik esztergályosra kell várni... ha ki tudom majd fizetni... Most egyelőre VerSzimón dolgozok, mert ott nagy mákra fűtött műhely van. Ha VerSzimó kész, utána Szimó fog bevonulni ugyanarra a helyre. Majd küldök képeket is!:flover::love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vidék
Olvasás
1,248
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vidék további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére