Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Dilemma

Adva van egy ügyfél. Jó fej, időre fizet, hagy dolgozni, élvezi a kreativitásunkat minden okés vele, többször is dolgoztunk már neki, utógondozzuk a jó kapcsolatok végett.
Adva van az ő alkalmazottja. Aki fél évre a munkára rá felhív, hogy körbepanaszkodja a főnökét és elcsacsogja, hogy épp mennyire elege van belőle és mikor és hogyan készül majd alávágni.
Mi a helyes, átsiklani az eseménysor felett, mint hisztis alkalmazott felett, vagy figyelmeztetni az ügyfelet, hogy kösse fel a gatyát?
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

En szolnek. Ha joban vagy a fonokkel. Te mit akarnal? Tudni errol, ha alad akarnak vagni, vagy felkotni a gatyat ?
 
Egy ismerősünk mindig azt mondja, hogy az alkalmazott fizetett ellenség...
Amilyen alkalmazottakkal mostanában találkozom kezdem én is ezt vallani.

De egyébként nehéz ügy, mert a rossz hír hozója ugyanúgy rosszul járhat. :(
 
Finiman figyelmeztetnem az ügyfelet konkret nev nelkül elmondanam mit hallottam es hogy nem zörög a haraszt ha nem fuj a szel.
 
Én az alkalmazottnak mondanám el a jogi és egyéb következményeket, és finoman de 6ározottan megkérném, hogy ugyan sajnálom az ő esetét, de miatta hadd ne kelljen már rosszban lennem valakivel. És különben is, nincsenek tisztán csak jó és tisztán csak rossz emberek. Egymáshoz való meg nem egymáshoz való emberek vannak. És különben is, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Megkérném az alkalmazottat, figyeljen oda magára, nem tett-e alá már így is esetleg a főnökének.
A főnököt nagyon finoman kell figyelmeztetni, mert sokan főnökként nem tűrik, ha beleszólnak a vezetési módszerükbe. Akkor is, ha az egy rakás sz@r. Én mind a két oldalt megjártam, mert tanárként félig főnök az ember. "Élesben" (versenyszférában) szerencsére még nem voltam főnök, mert olyan vagyok, hogy inkább megcsinálom, mint vesződök a dógzó b_szogatásával. Talán ezért szeretnek a diákjaim?:p

Fú ez tényleg nagyon gáz...
 
Ja, és ha beleszólsz bármelyik részről, pláne ha meg is tudják, akkor te vagy az utolsó szarkeverő. Ha nem szólsz, akkor meg hogy számolsz el a lelkiismereteddel, hogy megakadályozhattál volna valami rosszat, de nem tetted... de gáz...
 
Tovább bonyolítja a dolgot, hogy a saját szempontjából nézve akár mindkettejüknek igaza lehet... valahogy meg kéne köztük indítani a kommunikációt, talán az a legkisebb rossz...
 
Próbáltam szólni emberünknek, és most eljutottam arra a pontra, hogy ezt az egész kuplerájt hagyni kell a picsába. Ami ott megy az egy viperafészek, és jobb nekem ettől távolabb. :boa:
 
Ahogy mondod, pont az a szitu! Most azt látom, hogy emberünknek a valóság felé van egy bombabiztosan beépült szűrője a viperafészken keresztül, és marha nagy a matematikai esély, hogy ő fogja húzni a rövidebbet, akármennyire is úgy gondolja, hogy beton biztosak az alapjai...
:boa::(
Vajon csak engem zavar, ha látok tönkremenni klassz embereket...?
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
119
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére