Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

18/2015 Hámlik a ponyva

A Női Motoros Nap előtt (május 1-én) előtoltam a motort, hogy kipróbáljam indul-e még, felfújjam a kerekeit és megnézzem, van-e benne benzin. Mikor lerántottam róla a leplet, ez a látvány fogadott:

74655-1430684459-e748127a3463503854237026c73cfac3.jpg

...aminek nem örültem teljes szívemből. Mire rájöttem, hogy a ponyvám rohad, beletellett egy kis időbe. Azután az okozott fejfájást, hogy hogy tüntessem el ezt a morzsalékot a frissen mosott (t.i. ősszel) motorom minden apró zugából. A nagyját óvatosan egy puha ronggyal törölgettem le, nehogy megkarcoljam a fényezést, majd abban reménykedtem, hogy a maradékot a szél lefújja.

Végül nem is néztem meg, hogy sikerült-e neki... valószínűleg, ha egyedül nem is boldogult, az eső besegített neki. Most már moshatom le újra a sár miatt, szóval nagyjából mindegy is.

A vezetéstechnikai tréningen figyelmeztettek a rendőrök, hogy márciusban lejárt a motorom forgalmija, tehát az új ponyva beszerzése nagyjából a legutolsó most a fontossági sorban.
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

A forgalmi sosem jár le.:ne:Ami lejár, az a műszaki vizsga érvényessége.

Egyszer engem is megfogtak, aszittem van még 8 hónap műszakim. 4 hónapja nem volt... képzeld ezt el Sirok előtt 30 km-rel, amikor már letekertél 300-at... szerencsére rendesek voltak, csak figyelmeztettek, hogy tényleg semmi marhaságot ne csináljak. Úgy is lett.:cool:Csak a jóindulatukon múlott, hogy a következő 3 hónapot nem éhezéssel töltöttem. Akkor még nem nagyon volt miből fogyni. Nemrég kerültek kezembe az ott 2002-ben készült képek... hát szeretnék újra úgy kinézni...:bang:
 
V
Lejárni nem jár le, de betelni be tud... csak azért, hogy némi plusz költséget és utánajárást generáljon az okmányirodába, egy sima műszaki vizsgából :(
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
2,009
Hozzászólások
4
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére