Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

16/2015 Vékony ülés kerestetik

Amikor készíttettem az új komfort ülésemet a Street Glidera, sokáig filóztam, hogy hogy legyen: vegyek egy új (régi, használt) ülést és azt alakíttassam át, vagy csináltassam meg azt, ami van. Aztán nem töltöttem az időt keresgéléssel, szorított az idő, így átalakíttattam a rajta lévő nyerget.

74143-1429552057-d7b381ca952674973e54be14b194f90d.jpg

Igen ám, de amikor elkészült a szép, új, dobókockás ülésem, rájöttem, hogy öngólt rúgtam. Ugyanis annak idején a gyári Street Glide ülésemet cseréltem erre a Road King ülésre, mert nekem a vékonyabb ülés kényelmesebb a magasságom miatt, és jobban is néz ki szerintem, amikor nincs fenn a háttámla. Most meg lett egy szinte ugyanolyan (persze sokkal szebb), vastag komfortnyergem, amit annak idején elcseréltem.

Szóval most megint keresgélek. Az Ebayen vannak is ugyanolyan Road King nyergek, találtam 20 000 Ft körül, csak kb. 30 000 Ft lenne a szállítási díja. Aztán beállított egy haver, hogy vett a motorjára 35 000-ért egy vékony ülést, de az övére mégsem jó, kell-e. "Hát hogy a hóviharba ne!" - mondtam, és már hozta is. Sajnos azonban a 2007-es Electra Glide ülése nem kompatibilis a 2006-os Street Glide-dal.

Szóval továbbra is keresek sima, vékony, Road King ülést a motoromra. ha valakinek van fölösleges, ledobott gyári és olcsón megszámítja... Ajánlatokat várom "Road King nyereg" jeligére a kiadóba.

Hozzászólások

Az örök elégedetlen :D:D
Egyébként ez a nem-kompatibilisség német szokás, ezért utáltam anno az MZ-ket :boa:
Bocs a belepofáért, sajnos nem tudok segíteni, Te vagy az egyetlen Harley-s ismerősöm, aki még szóbaáll velem...
Próbáld meg Győrben a Bajzáth Petiéket. Hátha. Ők építenek is, talán van valami cuccuk, vagy tudnak legalább róla.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
2,409
Hozzászólások
2
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére