Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

3/2015 Easy Rider Öcsém, Easy Rider

Végülis sikerült meggyőzni magunkat, hogy Bogyó és Babóca egyáltalán nem gáz. A gyerekek szeretik, és a főcím dal is belemászik az agyadba hamar... na jó, az kicsit gáz, mikor az éjszaka közepén felébredsz, és még mindig azt dúdolod.

73309-1421614293-951208c12066aeb53677d0487bdf21d7.jpg

De a férjem megtalálta a magyarázatot. Szóval nem gáz egyáltalán: "Bogyó és Babóca, két jó barát kalandja..." pont mint az Easy Rider. Az is két jó barát kalandja...
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

:cool:Áh, minden korszaknak megvan a maga agyhalála.... Nálunk most az ehte oroginále magyar cigányrap megy.... :mad:

szerintem kurva jó a Bogyó és Babóca...!:alien:
 
(Szerintem ha megpróbáljátok a zenei ízlésüket még időben a minőségi fogyasztás felé terelni, majd tinikorban meghálálja amikor nem a fentebb említett típusú előadókat hordják haza...)
 
V
Á, ne aggódj... mindenkinek megvan a disco-korszaka, mielőtt elkezd rendes rockzenét hallgatni... :D:D:D:D:D:D Nem akarod tudni, mikkel volt teleposzterezve a falam 12-16 éves korom között :)
 
"a fülgyulladás" :D :D Mindig ez van az eszembe amikor Bogyó és Babóca van képben :D
Amúgy van olyan a youtubon ami 1 órás :cool: :D
 
V
Nna, annyira elvetemült azért nem voltam... C.C. Catch, Jacko, Europe, Samantha Fox (must for a hetero teenage boy... :D ), volt még tán Sandra is, meg Depeche Mode... :)
 
V
... dikk má' háde' ha az a menőő mostan, mikó' a more tójja a zigazmádzsááreppet a árcódbá... :D

(Mondjuk nem tudom, hogy pl. a 10+ éve "pályán levő" Pityinger tesókban ugyanúgy nincs-e egy vonóhúzás... ha már "magyar rap"...)
 
12 éves korom előtt Dolly Roll-t meg Szécsi Pált hallgattam:eek::heureka:, aztán egy karatéstársam megmutatta a rendes zenéket: Pokolgép, Ossian, Moby Dick, Helloween, Iron Maiden, Metallica stb.
Mi is TV2-t nézünk orrba-szájba, sztem a legértelmesebb gyerekcsatorna. Még én is szeretem... régi jó mesék:sze: emlékszem, eccer volt riportműsor a régi mesék készítőivel, és a Futrinka utcából Cicamica magyar hangja egy tündéri kis öregasszony volt, aki annyira meghatódott, hogy őt megkeresték a mai tévések, hogy még emlékeznek rá, majdnem elsírta magát... annyira aranyos volt:sze:
 
Nah, ebből vagyok én már kiöregedve...
Vasárnap délután már nem tudtam milyen szorosan a fejembe nyomni a fülest üvöltve a Nightwishh-el meg a Lindsey Stirlinggel, hogy ebből még foszlányok se jöjjenek át.... (Nótár Mary Ecc-pecc )

https://www.youtube.com/watch?v=rY_h7V1v8QU
 
Utoljára módosítva:
V
:D:D:D
Édesapámék mellett van (volt) egy kocsma, kitalálta a (volt) bérlője, hogy márpedig ő "élőzenés" mulatozásokat fog ott tartani (természetesen az engedélyezett időtartamoknál jóval tovább, és természetesen vállalhatatlan időpontokban). Ajánlottam neki megoldásként, hogy semmi gond, a megfelelő időpontokban tartunk otthon 1-2 zenekari próbát, persze csak óvatosan, szoktatási/"tudd, hol a helyed" célzattal... :)
 
Kedves Mina: emlékszem, a győri Egyetemen dili feladat volt végignézni a Csajok a csúcson-t... walkmanbe két új elem, Moby Dick kazi, full hangerő, szék háttámla mögé bújás, csak így tudtam elviselni a saját jelenlétemet, mert hát ugye mindent a csapatért:D
ez a "tudd hol a helyed nagyon fullos! :jo
 
A Nightwish-t nagyon szeretem. Van egy-két olyan jó bőgős számuk (Angels falls first, Sleeping Sun, sztem jó h nem értem a szöveget), de a Lindsey Stirling-et nem ismerem. Majd fölmászok "zsatubéra" :D
Az eredeti témára térve: a Bogyó és Babócából épp láttam a biciklis részt. Szerintem jó! Az a jó régifajta erkölcsi tanulságos mese.
 
Hát nem tudom, hogy ebből ki lehet-e nőni, vagy már a nagykorúsággal együtt állandósult az állapot....:eek:
 
nekem a legelső rock-élményeim a Bon Jovi Bad Madicine-je a békebeli MTV-n (nem, nem Magyar Televízió, hanem Music TV) , meg egy osztálytársam (akibe titkon szerelmes voltam) osztálykirándulásra menet közben saját hangján előadott Éjféli harangja a Pokolgéptől - nagyjából 1988 körül... utána jött az Ossián, a Helloween, a Metallica, meg a többi és azóta valahogy úgy maradtam :D :D :D (előtte persze Modern Talking volt, meg C.C.Catch, Dolly Roll és Neoton Família :D )
Lindsay Stirlinget Minának köszönhetem alig 1,5 éve: a Fényszínházas előadás végén elhangzott Song of the Caged Bird a mai napig meglúdbőröztet, pedig ha valamilyen hangszert utálok, akkor az a hegedű, de ez a szám (főleg a klipjével együtt) ?!?!?!? :eek: Döbbenetesen jó... az Elements-ről már nem is beszélve... mindörökkön rocker a szívem-lelkem, de ez a csajszi bizony nagyon ott van!!! :ok: (a Nightwish-től pedig nekem az I wish I had an Angel a legeslegesleg.... :sze:)

Bogyó és Babóca ügyben viszont nem tudok nyilatkozni... majd anyuka-koromban fogok, ígérem :D :D :D Addig marad a Szelíd motorosok ;) :D
 
Utoljára módosítva:
"Bennünk él a szenvedély / Lelkünk a Metálé / Amíg élsz, tudnod kell / Nem hagyhatod el / Játszanod kell!!!"

Kedves Witch! Nekem van egy jó kis Steppenwolf válogatásom. Meg AC/DC válogatás meg sok más. Ha szeretnéd, fölírom CD-re és elküldöm. videk.cz250@freemail.hu
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,874
Hozzászólások
36
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére