Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Horgolj tököt Halloweenre!

Ha már a fennmaradó szabadidőmet kötéssel-horgolással töltöm éjszakánként, igyekszem valami hasznosat készíteni. Többnyire sapka vagy sál a repertoár - pulóverbe mostanában nem kezdtem még bele, mert az biztos hónapokig tartana jelen körülmények között.

Az történt, hogy épp elkészültem egy ajándék sapkával múlt héten, de még nem volt vége a filmnek, amit épp néztem. Újabb ötletekért a Pinteresten nézelődtem, és akkor megláttam ezt a gyöngyszemet. Még ingyenes minta is van hozzá.
71947-1414767038-ac761ef68ce486f94d5e8fbd0f2b8a30.jpg
Ha már Halloween, akkor miért ne lehetne ebből az alkalomból egy picike horgolt tököm. Semmire sem jó, de azóta itt figyel a számítógépem mellett.
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Muszáj mindent átvenni nyugatról? Halloween, Valentin-nap... És elfelejtjük Kisboldogasszonyt, a Búcsú igazi jelentését, a Karácsony már csak vásárlásról meg hahotázó Mikulásról szól, senkit nem érdekel az a jászolban sírdogáló kisbaba, akit még a vad pásztorok is meglátogatnak... Csak szólok időben, mert az üzletekben a Halloween után a következő a karácsonyi ákció ugye...:boa:
Bocs nem ünneprontó akartam lenni, de horgol6nál a gyerkőcöknek egy pár jó kis sváb tutyit. Talán arról is van minta a neten. Az nagyon hasznos! ;)
Vagy mondjuk fonálból motort... vagy ilyesmit...
Különben nagyon jó dolog ez a horgolás! Kiveszőben levő szakma, régen minden lány tudott ilyet... De jó, hogy megőrzöd ezt a dolgot!
 
A horgolt tök viszont tök jó karácsonyi fadísz. Ha a gyerkőc ledönti a fát (nade honnan jut ilyen eszembe, talán csak nem én is megtettem XD), legalább nem törik össze. Nem csillog, de szép színes, és a legfontosabb: ANYA CSINÁLTA
 
Vidék, egyetértek. :)
Azért, mert horgoltam egy tököt, még nem mentem trick or treetezni... be sem öltöztem...
Bár nem vagyok benne biztos, hogy mire a gyerekek ovisak vagy iskolásak lesznek, nem kell majd Halloween bulit rendezni nekik. A gyerekek élvezik az ilyesmit, a jelmezeket meg persze a csokit. :D
 
Te NaNa, szívem, arra nem gondoltál még, hogy "a fennmaradó szabadidődben éjszakánként" esetleg ALHATNÁL??? :eek: :)
Elképzelni sem tudom, hogy egy kisbaba és egy kétéves mellett, ezerféle CSAM-dolgot intézve, háztartást vezetve, még Anyukád segítségével is hogyan és mikor tudod kipihenni magad... és akkor még létezik fennmaradó szabadidőd horgolni?!?!? :eek:
Szerintem nyugodtan tarthatnál szupernő-képző tréningeket, ahol oktatod, hogy' kell ezt csinálni... :)
 
Szükségem van ennyi "szabadidőre", amikor kikapcsolom az agyam a napi dolgokból. Általában megnézek valami filmet, de arra sajnálom az időt úgy,hogy közben ne csináljak semmit... kicsit olyan ez így, mint a motorozás... minden más érzékszervemet lefoglalom, és akkor tud pihenni az agyam. :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,852
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére