Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Elsősorban bólogatók

Az egy másik blog témája lehetne, hogy két év után milyen érzés a férjemmel kettesben elmenni egy felnőtteknek szóló koncertre, de most nem erről akarok írni. Viszont a koncerten, megfigyeltem valamit, amin elgondolkodtam:

Vajon miért van az, hogy az előadásokon (nem kell, hogy koncert legyen, lehet az valami lelkesítő beszéd, MLM bemutató vagy Vidám Vasárnap) az első sorban ülők látszólag mindig szuper jól érzik magukat, boldogan bólogatnak, és tapsolnak. Ez még önmagában nem is lenne probléma, ha a közönség többi részének viselkedésével nem mutatkozna olyan nagy különbség. Az első sorban ülők ugyanis akkor is bólogatnak, tapsolnak, és hangosan nevetnek, amikor a hátrébb ülők semmiféle erre érdemeset nem véltek felfedezni a műsorban.
Audience.jpg
A tegnapi Hobó koncerten a következő lehetőségeket vettem számításba:

- Mivel az előadáson ezúttal nem helyre szóltak a belépőjegyek, az első sorba nyilván azok ültek, akik jobban kedvelik a zenekart - a gruppik és a régi barátok,
- Mivel a színházterem viszonylag kicsi volt, és a zenekar közelről látja az első sorokban ülőket, azok próbálnak pozitív érzelmeket sugározni az előadók felé,
- Ahogy az iskolában is, az első sorban a stréberek ülnek (valahogy mindig úgy helyezkednek, hogy oda kerüljenek), akik ösztönösen próbálnak jó benyomást kelteni az előadóban, tanárban, zenészben, ezzel további előnyöket remélve. Bár lehet, hogy ez a verzió magában foglalja az előző kettőt.

Tudom, nem életbevágó kérdés, de hátha valaki tudja a helyes választ...
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

Elol azok az "okosak" ulnek, akik tudjak, hogy a tanar az elsokre nem figyel, mert puskazok szerinte mindig hatul vannak ;)
 
:D
Tényleg, lehet, hogy azért tapsolnak annyira, meg ezért kapják a fizetésüket? Erre nem is gondoltam...
 
A legstréberebb akkor az én kis Gabi barátném volt, aki ezen a koncerten az egyik kamerát kezelte (már ha ez az az elődadás volt, amit rögzítettek is). Ő még közelebb volt Hobóékhoz. :) Holnap megkérdem, miért pedálozik annyira. :)
 
Az első sorban valóban azok ülnek, akik valamilyen okból közel állnak a zenekarhoz, és így a jegyvásárlásnál előnyösebb pozícióban vannak. Ez a zenekarnak is jó, mert amikor a színpadon állnak, van egy kis önerősítő körük. A meghívott sajtót, kritikusokat is oda ültetik rendszerint . (A fényszínházban a csókosok középen ülnek, mert nekik leadták a drótot, hogy ott a legjobb a látvány ;)).
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,522
Hozzászólások
24
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére