Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

40/2014 Elvitték a motorom

Szerencsére nem végleg, csak egy körre... muszáj néha megjáratnia valakinek. (Ez most nem azt jelenti, hogy bárki viheti.)
71870-1412537855-40e27dfde6a9b51aca385dbf2225b6ae.jpg
Volt egy olyan tervem, hogy én is megyek egy kört, de persze addigra megint elkezdett esni az eső, és én meg nem voltam elég elszánt.
  • Like
Reactions: 7 emberek

Hozzászólások

pedig szívesen lennék bárki... :p :D Na, majd amikor megyek a csizmáért (kábé 12 nap múlva tervezem, és megrendeltem az Univerzumtól, hogy a lábamra való lesz), akkor alkudozunk a témáról :D :D :D
 
Egy körre lettem volna utas :)
Most nem ő vitte a motort, hanem a tesója. :)

Ez a két dolog még nem feltétlenül zárja ki egymást....
 
mert nem is ez a kettő függ össze szerintem :D Hanem hogy Toncsi kanyarodjon Gabó felé almáért - de nem tud, mert nem ő vitte a motort, hanem a tesója :)
 
Jöhet a Toncsi tesója is :) Így mindenki jól járna, mehetnék egy kört és küldenék almát :), bár inkább vinnék szívesen és babázhatnék :) Láttam , hogy már mekkorát nőtt Lenke is, olyan tündéri:love:
 
Csak óvatosan, NaNa, tudod, most még egészen meg kell gyógyulnod! Mostanába egészen szép az idő, majd mehetsz még. Várd ki az idejit. Émmeg addig még kiszedem a krumpli maradékát meg a ződséget, aztán a kukoricaszedés, tűzifa stb:heureka: majd motorozok a következő életembe:p
Ja egyébként tudjátok mi köll a babázáshoz?
Bab és víz.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,836
Hozzászólások
26
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére