Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

39/2014 Bútorok motorgumiból

A Szelíd motoros felvonulásról lemaradtunk, de volt egyéb érdekes program is ezen a hétvégén. És amit az Erzsébet ligetben láttam, az nagyon megtetszett. Szuper ötlet a használt motor- és autógumik újrahasznosítására.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

V
Az ötlet díjazandó, de amúgy, őszintén, hova raknád be ezeket? Nagyjából 3 helyen tudom elképzelni: klubház, garázsban összehozott buliszoba, esetleg egy gumisműhely várója...
(És, hacsak nincs megmerevítve valamivel a kartámasz, a stabilitásáról se vagyok meggyőződve... önmagában egy ilyen karéj gumi nem túl stabil, nyeklik-nyaklik mindenfele, ha nekidőlök a háttámlának a röpke nem-annyira-pillesúlyommal, első ránézésre úgy esek hanyatt, hogy észre sem veszem :D )
 
Sokat agyaltam én is ilyeneken. Jó, tetszik! Ajánlanám referenciának: Michael Reynolds-féle "Földhajók"! Ha hajléktalanná válnék, és nem lenne miből összehoznom a bútoraimat, ha már lenne fedél a fejem fölött, én is ilyenekben gondolkoznék. Környezettudatra ébresztő dolog. Kár, hogy a drágalátos uniónk miatt full illegális, mert a gumiabroncs az ugye veszélyes hulladék, amit KÖTELEZŐ k-va drága pénzért ártalmatlaníttatni, semmire nem szabad felhasználni :karomkodik2::karomkodik2:
 
V
A mocskosság csak takarítószerek kérdése, nyilván van az a súrolószer, meg gyökérkefe, ami simán lehoz bármilyen koszt a gumiról, feldolgozás előtt... utána tisztán tartani meg semmivel se telik többe, mint bármilyen kerti bútort. (Amúgy nálam effektíve "mocskos" csak a hátsó gumi oldalfala szokott lenni, ha agyonfújom a láncot láncspray-vel, és oda is csapódik. Amúgy simán csak kopott, meg poros, még az elsőn se szokott fékpor se lenni.)
Nana: azt hittem, valami kirakodóvásáron fotóztad egy önjelölt művész produktumát, nem köztéri bútorokat :)
 
Megyeren is kint voltak, tökjól működik, nem nyaklik semerre. És nem fog meg semmit, mert meg vannak pucolva.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
3,518
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére