Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2014 / 36

Istenem vétkeztem!!! Könyörgöm oldozz fel!!!!!!!!!!! :elpirul2: :kuka:
Csatolás megtekintése 15613
Rövid az élet VEDD MEG A CIPŐT!!!! :D :D

Ps. : Még szerdáig van időm kivenni ,mert akkor jön a kukás :moonwalk:
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

hát magamból kiindulva ezek hirtelen felindulásból megvásárolt, majd évekig a gardróbban hányódott, (szinte) sosem hordott cipők, amiket az embernek nincs szíve kidobni... mert anno beleszeretett, ráadásul tiszta újak :) Vagy pont hogy rommá széttaposott, agyonhordott skárpik, amiktől mégis olyan nehéz megválni, mert úúúúúgy imádtam... :) Aztán egyszercsak vesz egy nagy levegőt az ember lánya - és kilapátolja az összeset a kukába - majd a kukások érkezéséig őrlődik, visszahozza-e őket :D :D :D
És amilyen qrva ez az Élet, az ilyen kihajigálási akciók után belátható időn belül érkezik egy alkalom, ahova pont jó lett volna az a kidobott hupizöld tűsarkú, amitől végül 8 évnyi ide-oda pakolgatás után megváltam, mert a haverok épp piros-fehér-zöld bulit tartanak, és engem a zöld csapatba osztottak be... (illetve az a rommá taposott, rongyosra szétment bakancs, mert a szomszéd besüllyedt a sárba tengelyig, és menni kéne kilapátolni) :D :D :D
 
:joreggelt: Witchnél az igazság!! :D
Ezek a kitaposott kiszakadt pacskerjaim ...
Még van 3 napom kuka napig........... :üss: Megzizzenek :gurul:
 
Amúgy van egy ilyen hasonló tangapapucsom, aminek lejött a talpa és az uram úgy 3-4 éve megigérte, hogy megragasztja. Időnként összefutok hol a jobbal, hpl a ballal (mert csak az egyik fele javítandó, ezért nem együtt vannak).
Lehet, hogy legközelebb, ha látom őket, ki kéne dobni.
 
nekem vagy 10 ilyen van még ,de most csak 1et sikerült kidobnom.... holnap még csak kedd... tudjátok szerdán jön a kukás ...... :beteg:
 
Nekem van egy kiváló állapotú Snoopy-mintás tangapapucsom, amit Snoopy miatt megvettem, pedig tudtam, hogy utálom a tangapapucsot. Ez az aljas ráadásul még kényelmetlen is, ha 5 percnél tovább kell benne sétálni, garantált a vérhólyag a lábamon.
Jellemző módon az ilyen lábbeli az istennek sem akar se tönkremenni, sem elveszni, és hiába hagyom szanaszét a strandon, ellopni sem akarták még.
Majdnem tökéletes állapotú papucsot meg ugye nem dobál ki az ember, hogy aztán vehessen újat...
(apropó; nem tudja valaki, hol lehet olyan kis minimál szilikon szandált kapni, amit fesztiválra szandálként és zuhanyzós papucsként is lehetne használni?)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
bae
Olvasás
1,752
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

bae további bejegyzései

  • 2015-03
    Megkapta Feci az új autósülését amit trónnak hívok :D Szolnokon vettük...
  • 2015-02
    Azt hittem leáll a szívem amikor a gépem ilyet csinált :bae: Venni...
  • 2015-01
    Az első 2015-ös kenyerem :buek::D
  • 2014/52
    Az 52 hét nem is szólhatna másról :ok:
  • 2014/51
    Én mondtam ,hogy időben induljunk vásárolni :cool:

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére