Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2014/16 - lakásátrendezés

Nagy lakás-átrendezés + nagytakarításba fogtam.
Az átrendezés része azért van, mert mióta kb 4 éve anyummal kiköltöztünk a korábban csak nyaralónak használt kéglibe rengeteg minden történt, és valahogy a lakást hozzá kellett már idomítani a jelenlegi helyzethez (egyedül élek, de Bence sokat van nálam, plussz bátyám lányai is állandóan itt héderelnek, nem is beszélve a mindig szívesen látott vendégekről). Ráadásul beköltözés óta volt egy hatalmas szatyornyi könyv ami kipakolásra sem került helyhiány okán, na meg halmokba rakva egy-egy sarokban is voltak könyvkupacok. Ennek okán aztán átrendezés után találtam a vendég ágy végében egy tökéletesen alkalmas zugot könyves polcnak. Márcsak a megfelelő polc kellett, amit az aprodon meg is találtam. Méretben tökéletes, a színe pedig első idegenkedésem ellenére tökéletes! (kellemes sötét zöld)
P_20140416_063015.jpg
Gyorsan be is laktam ám!
P_20140416_063023.jpg

Jah, és amúgy a fotózott "vendégszoba" valójában vendégszoba+iroda+kreatív szoba+ ruhaszárító szoba ;)
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Ne is mondd. Mi is bajban vagyunk a könyvekkel... remélem, hamarosan én is ki tudom pakolni őket a méltó helyükre, egy szép, és nagy könyvespolcra 8ahol Lőrinc nem éri el őket)! :D
 
a Zanyukámék 20 évvel ezelőtt extra szekrénysort terveztek és csináltattak, hogy az akkor 1600 darabos könyvkészletünk elférjen... azóta ez csak gyarapodott, nem kicsit :) Mivel ennyi könyv között nőttem fel és a szüleimet mindig olvasni láttam, én is rengeteget olvastam-olvasok és gyűlnek a könyveim :) Így számomra a "könyvespolc" egy elnéző mosolyt generáló, aranyos, ámde életszerűtlen bútordarab... mondjuk díszgyertyákat, vázákat, illatosítókat el tudnék képzelni rá, hogy egy szellős-levegős-kellemes sarkot teremtsek... de ha lenne és a céljának megfelelően akarnám használni, akkor csak egy roskadozó, zsúfolt nyomornegyed keletkezne belőle :D :D :D
Így viszont, ahogy Nálad van, Cicc, tényleg gyönyörű :sze: Csak se mást, se többet ne pakolj rá, máris kezdd el kinézni a következő könyvespolc helyét ;)
 
Jah, amúgy Witch most ez is kicsit sok nekem ami rajta van, majd még szelektálom csak jött a csajos hétvégénk és mindent feldobáltam oda, meg az íróasztalra hogy Gabi ne egy rendetlen szobában kelljen aludjon... ;)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
PapírCica
Olvasás
1,656
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

PapírCica további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére