Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2014/11

Megvolt az első út városon kívülre :)

Csatolás megtekintése 15190
Azt hiszem most kezdek csak igazán beleszeretni a vasba...:sze::sze:
Azt hittem 2-3 hónap kihagyás után rosszabbul fog menni mint valaha, de meglepő volt, hogy mennyire nem görcsöltem most. Biztos a férjemnek van igaza és "beért" bennem az őszi gyakorlás a pihenő alatt.Alig várom a következő utat...:gurul::gurul:
  • Like
Reactions: 7 emberek

Hozzászólások

T
Ugye nem tűvel tűzted fel azt a kokárdát? :eek: Ha igen, akkor remélem a zsebre, vagy zsebfedőre...
 
T
Tűzze, nem azért mondom, olvasd el még egyszer. Csak ahol kilyuggatja a cordurát, ott be fog ázni...
 
Kivéve ha impregnálós mosószerrel mosod és utána befújod impregnálóval :) Akkor nem fog beázni, ha 10 ilyet szúrsz bele és utána kimosod akkor sem :):) Amúgy megint megtaláltuk a kép mondanivalóját .....:D
 
Hát biztos fajtától függ, de ha megfelelő mosószerrel mosod meg utána be is fújod akkor szerintem igenis működik. Legalábbis mi még sosem áztunk át (pedig nem szoktunk elbújni az eső elől :) )
 
V
A cordura, mint anyag, önmagában így is-úgy is beázik. Mitől is ne ázna, mikor ugyanúgy szövött anyag, mint bármilyen más sima textília, ugyanúgy vannak a szálak között apró lyukak, ahol be tud szivárogni a víz (főleg, ha kap egy kis nyomást a menetszéltől is), függetlenül attól, hogy az elemi szálak, amikből áll, önmagukban valóban vízhatlanok. Ami vízhatlanná teszi, az valamennyire az impregnálószer, de főként a víztaszító membránok (bélések), amiket vagy belezippzároznak, vagy alapból belevarrnak a ruhába. Na, ha azt átszúrod, az ott tényleg át fogja ereszteni a vizet, azon a két tűhegynyi lyukon keresztül, amit sikerül egy kokárdatűvel elkövetni, vagy azzal a néhány 10-100 öltéssel, amivel egy bármilyen felvarrót feltesz rá valaki (dehát, volt errefele olyan, akit ez nem gátolt meg egy CSAM-felvarró ráapplikálásában a cordura kabátjára:D)
Nem mellesleg, nagy esőben csak az esőruha az igazán hatékony megoldás, akár bőrre, akár cordurára kell ráhúzni... hacsak nem valami többszázezres übercucca van valakinek :)

Ellenben: merre jártatok? Csak nem a Panoráma-út fele, vagy a Vekeri-tó-Fancsika környékén? Arrafele rémlenek hasonló, erdőben vezető utak... :)
 
Jól rémlik, a Panoráma-úton készült a kép :) Aztán még tettünk egy kört Vámospércs - Nyírmártonfalva- Hajdúsámson -Debrecen útvonalon. Pont elég volt így elsőre, főleg, hogy elég rendesen fújt a szél.Bár az utak minősége számomra megrázóbb volt (szó szerint)..
 
Utoljára módosítva:
V
:D
Nagyjából MZ-vel tekeregtem utoljára arrafele, pont ezért, én se szeretem szétrázatni se magamat, se a motort:) De őszintén szólva, alternatívát se nagyon tudok a környéken...:( Ha nagyon ránkjött a mehetnék, nekiindultunk a Bükknek-Mátrának... De minimum Tiszafüredig a 33-ason, arra legalább van 1-2 kanyar is útközben :)
 
Igazából nekem az a tapasztalatom, hogy a téli kihagyás során eltűnik a parák egy része (biztos megfagynak) és tavasszal mindig magabiztosabbnak érzem magam. Aztán nyáron visszajönnek a szemetek:)
 
Nálam csak a parák egytizede tűnt el (és remélem soha többet nem jönnek elő), a többiek hűségesen itt maradtak :D De már ez is sokat jelent és remélem ősz végére, ha szerzek egy kis rutint még jobban megfogyatkoznak :) Jó volt végre élvezni is a motorozást, nem csak görcsösen odafigyelni minden mozdulatomra :)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Suzanne
Olvasás
108
Hozzászólások
22
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Suzanne további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére