Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

05/2014 Idegen motor a kertünkben

Ez a bomba csajos szpori egy sissy bart* fog kapni hátra. Persze jó magasat, ahogy az egy igazi rockmotorhoz illik.

Már majdnem elirigyeltem... legalábbis a motort mindenképpen.

*sissy bar, sister bar vagy egyszerűen háttámla, ami az utas leesését gátolja meg, de hozzá lehet erősíteni a csomagokat is. A cruisereken általában alacsonyabb a háttámla, a túra motorokon gyakran egybe van építve a hátsó dobozzal, a choppereken viszont akár fél méteres vagy még annál magasabb is lehet. (Szerintem nálunk inkább ezt a fajtát hívják sissy barnak, és ehhez a motorhoz is olyasmi illik... - a szerk.)
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

V
Amúgy az komolyan érdekelne, hogy ez a jószág mitől "csajos", vagy hogy mitől lenne "pasis" :)
 
Attól csajos, hogy egy csajé... :)
Meg amúgy szerintem a Sportster csajmotor... olyan aranyos, picike. :D
 
V
:D
Ezzel az utóbbival, gondolom, vitatkoznának veled egy páran, hogy messzebbre ne menjek, mondjuk Roland a világjáró vashengeresével... :)
Amúgy tényleg azért nem értettem, mert sehol egy tipikus (oké, sztereotíp) csajos kiegészítő, rózsaszín lángnyelv, Hello Kitty a tankon, mittudomén... minimális módosításokkal még akár én is bevállalnám :) Kezdetnek egy (jóval :) ) alacsonyabb kormány, meg az én ízlésemnek kicsit sok a króm rajta, kellene egy kis plusz feketeség, vagy matt króm/homokfúvott felület... de amúgy gratula a gazdinak, gusztusos kis vas :)
Te meg a végén visszasírod a Sakált... :D
 
A sakál nagyon jó kis motor volt... vissza nem sírtam eddig, mert a Street Glide üléspozíciója jobban bejön nekem a kuporgósnál...
Sporit amúgy még sosem vezettem, mert annyira kicsinek látszik, hogy nem vitt rá a lélek a kínlódásra.
 
V
Hajós, ha ez nekem szólt: természetesen szigorúan csak második motornak az 1.4 mellé, amikor nem kétszemély-nagycsomag-nagytúra a program, hanem viszonylag rövid távú közlekedés, meg melóba járás:) Arra pont ideális lenne egy 883-as, vagy 1200-as Spori, gyárihoz közeli állapotában :) Vagy mondjuk az XR1200... az nagyon jó kis keskeny, sorok között bújkálós, nyomatékos vasnak tűnik.
Egyéb tekintetben még nem érzem magam elég öregnek a Harley-érzéshez :D:D:D:D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,626
Hozzászólások
15
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére