Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Jó szerelő aranyat ér...

Lett egy új motorom...megint. ...

Férjem sokat regélt az ő csodaszerelőjéről, de mivel nekem nem volt saját vasam, mindig csak mosolyogva bólogattam. Nem rég betoltuk az ő ER-jét egy kis rendbehozatalra, főleg, mert egy vaddisznó még nyáron elütött minket és az idomokat is helyre akartuk hozatni.
3 hétig motor nélkül volt az Uram, amit csak úgy bírt elviselni, hogy az enyémet használta.Nem is bántam, én már nem vállaltam be ilyen hidegben, majd esetleg jövőre, ha már ügyesebb leszek...
Aztán pár napja elhoztuk és beadtuk az enyémet a helyére, januárban úgy is vizsgáznia kell, meg amúgy is új szerzemény, nem árt ha valaki hozzáértő átmazsolázza, minden rendben van-e.

Amikor Pé átvette a sajátját, egyből megjelent a jól ismert katartikus mosoly az arcán, órákon át hallgattam, hogy hű de szép lett, hű de jó lett...
1 nap múlva hívott a szerelő, hogy az enyém is kész (kevesebb meló volt vele, csak állítgatni kellett, meg egy két dolgot kicserélni).
Ugyan a mocit Pé hozta el, azért csak ráültem kicsit az unszolására...és meg kellett hogy állapítsam, egy kicsit sem túlzott, amikor azt mondta, ettől a szerelőtől újként jönnek ki a motorok.
Nem köhögött, nem tiltakozott, hogy hideg van, nem kellett órákon át szívatózni....csendesen bemorrant és szép egyenletesen duruzsolt a kis sornégyes. Nem tudom leírni igazán a különbséget, hiszen egyrészt ezt inkább csak érzi az ember, másrészt annyira nem értek (még) hozzá, de egy biztos ez a szerelő aranyat ér :) És tuti hogy nem fogom máshoz vinni, csak hozzá!
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Óh, már én is alig várom a tavaszt. A dunaújvárosi fószer nagyon zsírra megcsinálta a Lóóót, állati jó volt vele hazajönni. Végre nem szelepesen kerepelt hanem csak olyan öreges hegykén duruzsolt :)
 
V
Várni én is várom... csak a motorra nem merek ránézni alaposabban, nehogy kiderüljön, hogy a szokásos olaj-olajszűrő cserén, meg az ősszel elkövetett gumizáson kívül vezérműlánc, láncszett, meg kuplunglamella-szett is kell bele... :eek::D A kopó-fogyó cuccoknak így is a végüket járom, első fékbetét-garnitúra, légszűrő, gyertyasor, biztos, hogy kell majd...
Viszont a munkadíjat legalább meg tudom spórolni, ahogy Hajós :)
 
V
Most, hogy mondod, április végén az is esedékes lesz... :eek: De még ha zárt láncúra viszem, ahogy szoktam, akkor is, a vizsga árából max. a gyertyasor jönne ki... sokkal nem vagyok vele előrébb :)
 
V
A 250-es kéthengeres, onnantól felfele 4 :) Csak, hogy mindenkinek igaza legyen ;)
 
Áhá :D Csak mert Sunnynak a 250-es Zuzmója 2 hengeres s aztat gondolkodtam, hogy a ZZR sorozat a 2 hengeres a ZXR meg a 4 :)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Suzanne
Olvasás
104
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Suzanne további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére