Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Pénzes pasi pénzes nővel találkozik

Niki nemrég linkelt a fércbukon egy blogot, amiben egy fiatal kiscsaj azon kesereg, hogy ő hiába életrevaló és ügyes, meg képes eltartani magát, a világ nem úgy működik, hogy ez keresett nőtípus... Sőt, csodálkoznak, hogy létezhet ilyen! Rendszerint belefut olyan hímnemű egyedekbe, akik az agyatlan partivihorinc hülyepicsa kategóriát keresik, persze csak egyéjszakás numerára a 60-90-60-as kategóriából (jah, bocs 90-60-90 :D), amivel ugyanúgy lehet villogni mint a Rolexel a csuklóján (holnap meg mást vesz fel, mondjuk az Omegát). Ezeket a nyiroharanc libákat meg könnyű elbájolni egy drágább kocsi kulcsával és egy menőbb karórával, ugyanis az 55 nm-es panelből azok gyakorlatilag bármi áron szabadulnának anyaapa mellől, akár könnyen prostituálják is magukat pár pohár piától és a közelben lebegő pénzeszsák illatától...

Hát igen, a világ ebbe az irányba ment el, a lehetőségek kinyíltak de sokan nem éltek vele, csak várják a sültgalambot. A lehetőségek bővülése nem várt problémát hozott: a választás és döntés képtelenségét, a túl nagy kínálatból. Nézzünk szembe vele: a népek nagy része szívesen választja a legkisebb ellenállású utat: ahol a legkevesebb erőfeszítéssel a legnagyobb kimeríthető haszon várható. A a beleülés a jóba az menő. Az meg egy másik dolog, hogy a mézesmadzag egyébként kurva keserű méz nélkül: ugyanis akinek már van mit a tejbe aprítani, az megküzdött érte, és nehezen adja. Viszont előszeretettel kihasználja az ilyen kis ostoba csitriket, és könnyen jött-könnyen megy alapon kényelmesen beletörli a farkát, majd odébb áll, mint aki jól végezte dolgát... Tragikus, de van ennél rosszabb is. Hogy a pasik is elkezdtek prostituálódni. Anno, amikor híre ment hogy kájeftém van, hirtelen beindult körülöttem a pezsgés, nem értettem, mi a jóisten történt, hogy így megnőtt az ázsióm. Aztán beleszaladtam egy normálisnak tűnő srácba, majd amikor fél év múlva arról áradozott nekem, hogy milyen autót szeretne ha majd én vennék neki, mert én milyen ügyes és talpraesett vagyok, akkor hirtelen lehullt a hályog a szememről. Visszakérdeztem: ééééén? Ááá, csak viccelt. Elkezdtem odafigyelni a tevékenységeire, aztán egy hónap múlva hasonlóan viccesen visszaköltöztettem anyukájához, az meg szomorúan konstatálta, hogy mennyivel könnyebb volt a fiacskája nélkül anyagilag... Valóban, nekem is könnyebb lett nélküle! Gyakorlatilag eltartottam fél évig. Ami nem is lett volna gond, ha ez egy átmeneti állapot akármi miatt, de amikor már látod, hogy valaki rajtad élőzik, nálam végzetesen lerontja a libidót és a potencia se imponál. Mert az van minden sarkon, sőt, bizonyos szakboltokban még külön vásárolható egyedi igények alapján is olyan formájú és olyan kivitelű, amilyet csak akarok, és sokkal kevesebbe kerül mint egy fickót eltartani, szimplán csak egyszeri költség. (Fujj a rohadt kapitalista.) Mert a valódi lompos végén viszont nem mindegy ki van.

Egyik haver mondta néhány éve nekem pökhendi-kötekedő módon, hogy minek nekem egy egész tehén ha csak egy pohár tejet akarok inni. Mire a rezignált válaszom csak annyi volt, hogy: így vagyok én is a kolbásszal, minek azért egy egész disznót tartani... Paprikavörös lett, és azt mondta, 15 éve ezt neki senki se tudta így megválaszolni. Hát jah, a világ megváltozott, vannak nők, akik képesek eltartani magukat. A világ megváltozott, a lehetőségek megnyíltak, az értékrendek, a kapcsolatrendszerek már másként működnek, főként a nőknek nagyobb a lehetősége az ügyben, hogy eltartsa magát, vagy előrébb lépjen. Sok könnyű megoldást kereső esik pofára, és nem látja, hogy a népesség gazdagabbik feléhez nem elég odatartani a puncit/kukit. Azoknak akiknek van mit tejbe aprítani, azok nem hülyék, de rendszerint előszeretettel és szórakozásból szívesen vámolják az ordas barmokat. Legyen az férfi vagy nő, ha már megküzdött a maga vackaiért, nehezen fogja az megosztani, maximum szórakozásból dob néhány morzsát az ostobábbnak, amitől annak szeme-szája-lába tágra nyílik, és ideig-óráig még meg is felel.

Aztán az életre valóbb, ahogyan megszedte magát, útközben szép lassan gyanakvóvá válik. Mivel értelmes, a saját kárán pedig gyorsan tanul, hamar levágja az élőzőket, a szimplán ostobát meg messziről kerüli mert zavaró a szellemi eltérés. Megépítette a maga várát, elvan benne, és a herceg/hercegnő csak nem érkezik. Ha meg érkezik, addigra már ő sem akar hinni a szemének....
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

L
Aztán a gazdag nem hülyék elkezdenek elrugaszkodni a valóságtól. Eszement vallásokban hisznek, azt hiszik 75ezerből is meg lehet élni, vagy simán fény evők lesznek és kiteszik a napra a gyereket ebédelni.

Upsz éhen halt??? :eek:

:D
 
Hát nemtom, valahogy olyankor sosincs tülekedés amikor a meló dandárja van, csak amikor az eredményeket osztogatják... Persze van még pár módja a gyors gazdagodásnak, az ügyes politikai helyezkedés, focistának levés és hasonlók, de attól hogy még gazdag valaki, nem biztos hogy valóban értelmes is. Ezt sose felejtsük el, hogy az értelem és a jólneveltség nem jár a sok zsével/diplomával, egyéb státusszimbólumokkal. Ezekből lesznek a fényevők végül...
 
Ez a bejegyzés jó alkalmat ad arra, hogy megpróbáljak tisztázni egy velem kapcsolatos félreértést.
Mint a nickem is mutatja, a nemem férfi. Ennek ellenére azért pofátlankodtam fel erre az elsősorban nőknek szóló oldalra, mert nagy tisztelettel vagyok a motoros nők iránt. Másrészt az oldal a regisztrációnál fel is kínálja lehetőségként a "Neme:" rubrikánál a "Férfi" lehetőséget. (Ha ez nem lenne, nem is lett volna merszem idetolni a képem, úgyis csak nagy pofáraesések jönnének sorozatban teljesen jogosan, amikor elárulnám vagy kiderülne, hogy hamisan adtam ki magamat nőnek.)
Az oldal több női felhasználója is ismerhet egy picit onnan, hogy vagy leveleztem, vagy Skype-on (illetve korábban MSN-en is) csevegtem velük. Amikor arra terelődött a társalgás, hogy esetleg elvinnének-e motorozni, az egyesekből nagyon ellenszenves reakciókat váltott ki. Most eszembe jutott az a bejegyzés, amit pár hete szintén Mina írt a benzinkakasok típusairól, és amiből, illetve a hozzászólásokból kiderül, hogy többen is szoktatok csaj létetekre pasit motoroztatni. Így utólag be kell látnom, hogy hiba volt kihagyni azt, hogy persze nem ingyen kérem a dolgot: vagy pénzzel beszállok a benzinbe, vagy pedig a nagylelkű hölgyet meghívom kávézni, üdítőzni, fagyizni, sütizni, esetleg pizzázni - természetesen csakis a saját kontómra.
Emlékszem, az egyik csajjal csak egyszer csevegtem MSN-en vagy Skype-on, és az sem sikerült fényesre. Amikor válaszoltam arra a kérdésére, hogy honnan szedtem a felhasználónevét (nyilvános volt a CsaM profilján), azzal folytatta a beszélgetést, hogy ugye én vagyok az a fiú, aki mindenkit felvesz ezekre az üzenetküldőkre? (Erős túlzás hogy mindenkit, de valóban elég sok mindenkit felvettem, akikkel szerettem volna megismerkedni. A kérést neki sem volt kötelező elfogadnia.) Miután igennel feleltem, a valódi nevemet kérdezte, amit el is árultam, de ő nem volt hajlandó bemutatkozni. Emiatt megsértődtem, és a társalgásunk egymás szánalmasnak nevezésével, egymás letiltással való fenyegetésével és valamelyikünk részéről ennek megvalósításával zárult.
Hogy ezek hogyan jönnek ide? Egyesek azt hihették rólam, hogy ugyanúgy le akarom húzni őket, mint ahogy az ebben a blogbejegyzésben említett emberek közül a kevésbé tehetősek a pénzeseket. A látszat csal, noha tényleg ezt vetíthette előre. Igaz, hogy nem vet fel a pénz, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam. De szerintem ez nem jelenti azt, hogy kénytelen lennék elviselni sok sorstársam állandó panaszkodását, felesleges politizálását és egyebeket. És azt sem jelenti, hogy ha valaki olyan vágyamat teljesíti, ami pénzbe kerül, akkor azt ne viszonoznám.
A párkapcsolati részéről egy saját történet: Amikor édesanyámmal ketten maradtunk, és tudta, hogy hamarosan teljesen magamra fogok maradni, azt mondta, hogy jöjjek össze egy nálam idősebb és gazdagabb nővel. Ehelyett azt fogadtam meg, hogy ezt a tanácsát soha nem fogadom meg! Legalábbis ilyen nőkkel nem ezen tulajdonságaik miatt lesz pár- vagy akármilyen más kapcsolatom. Ugyanis amit velem megtettek, és rosszul esett, azt nem is tudom másokkal megtenni. És engem még a szüleim is nagyon kihasználtak.
 
Vadidegen pasit nem motoroztatunk jópofiból. Fagyiért se, mert utast felvenni bizalmi pozició, és egy ostoba utas képes megdögleszteni. Motoroztatással ismerkedni vesztes pozicióból indulsz. Akik viszik a pasijaikat egyik se ebből a helyzetből szedte azt fel. Kezdj el gyűjteni legalább egy simsonra....
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
966
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére