Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Énblog

Hol kezdjem?
Mondjuk legyen úgy, hogy "amikor elhatároztam, hogy eladom"?
Legyen.

Szóval: eladtam végül. Mégis. Nem azért mert kiszerettem belőle vagy mert muszáj vagy esetleg másik kellene.
Egyszerűen a racionalitás ezt diktálta. Idén amíg velem volt, összesen négyszer vettem elő és (mint tudjuk) a motorozás, ha nem munkaeszköz, akkor egy úri passzió (ha valakit érdekel mennyire, hát Dudu éves fenntartása cirka 150E -ben állt meg úgy, hogy egy centimétert nem mentem vele). Ez sok. Indokolatlanul. És ehhez nem számolom hozzá azt, amikor kell egy garnitúra gumi vagy fékbetét vagy láncszett, esetleg elérkezik a vezérműszíjak cseréjének az ideje. Az egy másik, külön vagyon. Ha használja az ember, akkor nem törődik ezekkel, mert a motorozás meghálálja busásan a "befektetést". De amikor nem használod, mert nincs eléd időd rá, akkor csak ott áll, "szomorkodik", nincs értelme a létének. Hát eladtam. Jó helyre került, a klubon belül lett új gazdája.
Persze sajnálom, nyilván. De most ez volt a legjobb döntés, így nem csak pihen a garázsban kihasználatlanul, hanem valakinek örömet szerez, mert motorozik vele.

Biztosan lesz motorom majd újra, amikor eljön az ideje. Akit egyszer ez megmérgez, az nem szabadul. :)

Hozzászólások

Nem volt mikor. Amikor nem dolgoztam, akkor a kutyákkal törődtem és mióta (a kölcsönkapott) kertes házban lakom, több dolog van úgy általában. Mondhatnánk, hogy arra talál időt az ember, amire akar, de itt, most nincs túl sok alternatíva. Mivel egyedül kell mindent csinálnom, ezért nem túl sok a szabadidő és az is leginkább a késő estére marad. Ezzel párhuzamosan még otthon folyik az építkezés - igen lassan, az is elég sok energiát emészt fel. De majd annak is vége lesz egyszer (jövőre vagy max két év múlva) és lesz újra motorom. Mert lesz, az tutti. :)
 
Ez piszok nehéz lehetett... most mit lehet erre írni ... én is ezen agyalok mert nincs időm de amennyi pénzt kapnák érte lehet nem kellene eladni ...
Sajnálom Jeges és gratulálok ,hogy ilyen erős voltál!
 
Lesz masik, most mar biztos. Valami, aminel nem faj, ha keveset hasznalom, az sem baj ha oreg szerkentyu, csak neha el tudjak menni gurulni. KELL! Ennyi. :)
Olyan mint a drog, csak errol nem lehet lejonni. : ))))
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Jeges
Olvasás
1,007
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Jeges további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére