Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Örömködés-avagy túl az első megmérettetésen

Ezt most nem tervezem különösebben hosszú blogpostnak, csak szeretném megosztani örömömet veletek is, miszerint 2 napja sikeresen vettem az akadályt és letettem a rutinvizsgát :)
Nem mondanám, hogy simán ment, azaz pontosítva a vizsgakörök csont nélkül meg voltak, de azt a bénázást, amit előtte levágtam a bemelegítő köröknél (meg egyébként előtte lévő rutinórákon is) , nos azt örülök, hogy nem látták sokan...

A gondot igazából az okozta, hogy valahogy nem találtam meg a közös hangot az sv 650-el. Pedig igyekeztem..tényleg...Szerintem teljesen hülyének néztek, amikor először ráültem és a tankot simogatva mormoltam a motornak, hogy legyünk barátok..:lecci:

Az elején igazából nem is volt gond, óvatosan kóstolgattam a motort, barátkoztunk és azt hittem minden jól megy, aztán elkezdtem a köröket és a nyolcasnál hopp, láb lent...nem baj majd a következő...na most meg nem mertem fordítani a kormányt és kimentem a pályáról.
Egy szó mint száz, valahogy ez a forgolódás nem ment szerencsétlennel, egyszerűen ha elkezdtem vele élesebben kanyarodni maga alá bicsaklott a kormány a kezemben és már tenni is kellett le a tappancsot.
Hétvégén hát kimentünk gyakorolni Pé-vel, megnézni vajon a kawával is kínlódok-e és láss csodát a kawa kegyes volt hozzám és egy két kör után szépen mentek a nyolcasok, folyamatosan. Persze ezzel aztán még rontottunk a helyzeten mert következő rutinon visszaülve az SV-re, még úgy sem ment mint azelőtt, mivel fordítottam volna ahogy a kawát és hopp már bicsaklott is be a kormány.

Biztos vagyok benne, hogy a technikámmal van a gond,nem a motorral és ha meglesz a jogsim meg utána jó pár ezer kilométer a vezetőülésben, egyszer vissza fogok rá ülni és megmutatom neki, hogy igenis be tudjuk mi venni azt a nyolcast együtt, többször is és nem csak a vizsgán. De azért az első motorom tuti nem egy sv lesz :D

Azért végül (és ezért aztán megbocsátottam mindent a jószágnak) a vizsgán csak engedett nekem (na meg szerintem ahány embernek mondtam hogy szorítson értem, az ő pozitív energiájuk is pályán tartotta a motort) :)

Irány a forgalom....ezt a vizsgát viszont már a kawa nyergében teszem le, főleg mert az oktató is ezt kérte (mondjuk nem miattam, hanem mert a másik nagy motorját összetörték és ugye 2 kell a vizsgázáshoz)

U.I.: (csak mert vicces): amikor a fékhatást kellett prezentálni az elindulás előtti ellenőrzéseknél (hátsó fék) kb harmadjára sikerült úgy megmozdítanom a motort, hogy ne álljon meg mielőtt rálépek a fékre...kíváncsi lettem volna a vizsgabiztos arcára, én mindenesetre röhögtem magamon :D

Hozzászólások

Hajráhajrá, hivatalosan meg motorozol az órákon! :) Gratu! Hogy vigasztaljalak a két motor közti kínlódással: minden motornak más a kanyarodási hajlama. Van amelyik szívesen kanyarodik, van amelyiket meg bele kell taszajtani, pláne ha van valami problémája a vasnak... bár némelyik gyárilag olyan tunya hogy az már idegesítő, hogy állandóan erőszakolni kell.
 
Jah, és nem gáz ha beszélsz a vasadhoz, itt többek nevén is szólítják a motorjukat, szóval ez tök természetes. :D
 
Gratula! A motorhoz beszélés egyáltalán nemg gond. Nekem szent meggyőződésem hogy Pegazus ( az én Vasam) igazából transformers csak hát a küldetése miatt nem mondhatja el... ;)
 
Teresa pedig profi Claymore, csak nagy néha mutatja meg a szeme sárgáját, inkább lazán mosolyog, gondolom, néha rajtam is szórakozik, de megcsinálja, amit én mint fekete ember mondok neki :D
 
Gratula! :D

Én azóta is siratom Dee-Dee-t, akit tavaly el kellett adnom, pedig azóta már új motorom van, aki sokkal kezesebb, de vele még nem barátkoztunk úgy össze. Dee-Dee egy személyiség volt :) De majd az újjal is összeszokunk lassan, igaz, még neve sincs szegénynek :)
 
Óóóó!!Ernőke? Egyszer nekem is olyanom lesz:sze: Boldog éveket kívánok Nektek együtt és sok sok kilométert! :)

Ezek szerint Neked az sv-vel nem voltak gondjaid, úgy mint nekem :D Bár biztos más állapotban volt, mint egy tanuló motor (vagy mondjuk lehet én vagyok béna :D)
 
Az SV nem éppen kanyarbarát, nekem kezdőmotornak nem volt túl jó, de azért imádtam! De ez a Kawa nagyon kezes ;)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Suzanne
Olvasás
71
Hozzászólások
30
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Suzanne további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére